iPhone 7: va fi oare acesta primul iPhone dual SIM

iPhone 7: va fi oare acesta primul iPhone dual SIM

iPhone 7 începe să sune din ce în ce mai bine în teorie, deși nu suntem foarte siguri câte din aceste zvonuri se vor confirma în toamnă, când noul smartphone va ajunge la primii utilizatori.

Cei de la Apple au făcut multe trucuri în ultimii ani pentru a transforma în posesori de iPhone foarte mulți utilizatori de smartphone. Rămâne să vedem dacă vor continua acest trend și în 2016, odată cu lansarea noului iPhone 7.

Având în vedere cât de ineficienți au fost cei de la Apple în ultimii ani în păstrarea secretelor legate noile smartphone-uri ale companiei, aveți toate motivele să aveți încrede în acest nou set de zvonuri desprins dintr-un service de telefoane asiatic.

Cei de la Rock Fix, localizați în provincia Ganzhou – China, au postat online imaginea de mai sus cu componente de iPhone 7. Pe lângă o serie de carcase ce confirmă păstrarea celor două diagonale, de 4,7 și 5,5 inci, pentru noile dispozitive, aceeași imagine deschide ușile către noi scenarii legate telefoanele Apple.

În primul rând, în contrast cu zvonurile din ultimele luni, iPhone 7, cel puțin când vne vorba de versiunea de 4,7 inci, va continua să aibă o mufă de câști pe lângă interfața Lightning de încărcare și sincronizare.

Un pic ciudată, dar nu neapărat absurdă, este posibilitatea lansării unui iPhone dual SIM, ce a fost trădată prin tăvițele din colțul din dreapta sus. În contextul în care Apple a lansat anul acesta un iPhone SE cu diagonala de 4 inci, pentru a atrage un nou val de utilizatori, ar fi interesant de observat câți vor trece la iPhone dacă vor avea posibilitatea să folosească două cartele SIM într-un singur dispozitiv.

În plus, aceeași echipă de la Rock Fix ne ilustrează memorii SanDisk de până la 256GB și seturi de două obiective pentru iPhone 7 Plus, într-un format similar cu cel întâlnit în cazul Huawei P9. Aparent, va exista și o reinventarea a designului antenei, dar aceaa practică nu va elimina liniile de pe spatele telefonului, ci s-ar putea să fie mai degrabă o adaptare la modemurile Intel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Engadget