Cea mai nouă imagine cu viitorul iPhone 7

Cea mai nouă imagine cu viitorul iPhone 7

O nouă imagine cu iPhone 7 a apărut de curând pe internet.

Ultimele săptămâni ne-au adus o grămadă de informații în legătură cu viitorul iPhone 7. Nu putem fi siguri de autenticitatea tuturor, însă multe dintre poze par a confirma faptul că vom avea de-a face cu un telefon al cărui design nu este extrem de diferit de iPhone 6. Este și cazul celei mai noi imagini publicate pe rețeaua Weibo, care ne prezintă versiunea Rose Gold a terminalului și confirmă unele detalii în legătură cu acesta.

iPhone 7

După cum puteți vedea mai sus, avem de-a face cu o carcasă care nu include cameră și flash. Acestea doup ar urma să fie instalate ulterior, în spațiile delimitate în partea din stânga sus. Și aici putem vedea acele benzi din plastic poziționate pe marginea superioară și pe cea inferioară, însă logo-ul Apple nu a fost montat.

În ceea ce privește lansarea telefonului, rețeta este una pe care Apple a introdus-o cu mulți ani în urmă, iar 2016. După două telefoane aproape identice din punct de vedere estetic, urmează unul care ar trebui să introducă schimbări radicale în materie de design. La aceste capitol, însă, diferențele dintre iPhone 7 și versiunile precedente sunt mult mai mici decât ne-am fi așteptat.

Cât despre specificații, trebuie să știți că Apple ar putea lansa noul telefon cu minimum 32GB memorie internă, în loc de 16GB. Majoritatea producătorilor de smartphone-uri, precum Samsung, HTC sau LG și-au lansat vârfurile de gamă cu 32GB, dar Apple a preferat să vă motiveze să cheltuiți o sumă semnificativă de bani în plus pentru modelul de 64GB. De asemenea, ne putem aștepta ca telefonul să beneficieze de 2GB RAM, fiind șanse mici ca Apple să facă pasul în acest an către 3GB.

”Pregătim niște inovații excepționale, precum noile iPhone-uri, care vă vor convinge pe voi și pe alte persoane care dețin asemenea telefoane să facă un upgrade. Vă vom oferi lucruri fără de care nu veți putea trăi. Vă veți uita înapoi și vă veți întreba cum ați putut trăi până acum fără ele”, ar fi declarat Cook în cadrul emisiunii în urmă cu câteva săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: