iPhone 7 s-ar putea să vă dezamăgească vizual

iPhone 7 s-ar putea să vă dezamăgească vizual

Până în toamnă vom afla aproape zilnic informații noi despre iPhone 7, iar o parte dintre ele s-ar putea chiar să fie adevărate. 

În cazul în care așteptați cu ardoare cel mai nou smartphone al gigantului din Cupertino, un nou set de imagini și zvonuri ajunse pe internet în ultima perioadă s-ar putea să nu vă încânte. În mod evident, vor exista particularități pozitive ale noului aparat și se va vinde foarte bine, dar mai ales la capitolul design estetic, minusurile vor fi semnificative.

iPhone-7-Leak

Conform imaginii de mai sus, care ne arată încă o dată că designul iPhone 7 nu va fi foarte diferit de cel al iPhone 6, amplasarea antenelor va fi un pic diferită în noul aparat. De asemenea, umflătura din dreptul camerei, care speram să dispară cu desăvârșire, se pare că a revenit în actualitate.

Noua imagine a fost postată pentru prima oară de cei de la Nowhereelse.fr și s-ar putea să fie o sursă semnificativă de frustrare dacă se dovedește a fi adevărată. În ceea ce privește utilitatea noului sistem de lentile, se pare că acesta va fi responsabil de cadre cu unghiuri de vizibilitate semnificativ mai mari decât acum.

Tot vizavi de cameră, Chris Chan – un analist de la Nomura Securities, este foarte sigur că stabilizarea optică de imagine va fi o funcție standard a noului smartphone Apple. La ora actuală doar variantele Plus de iPhone 6 și iPhone 6S dețin această funcție, dar odată cu iPhone 7, ar trebui să fie prezentă și la modelul de 4,7 inci.

Pentru a se diferenția de alți producători de telefoane de top, telefonul ce va fi lansat în această toamnă de către gigantul din Cupertino va include o configurație cu două camere care, pentru prima oară, vor fi livrate de LG în loc de Sony.

iphone_7 256gb

La capitolul diferențe între iPhone 7 și iPhone 7 Plus se pare că va intra capacitatea de stocare, iar modelul de 5,5 inci va putea fi achiziționat cu 256GB de spațiu. Conform imaginii de mai sus, cipul efectiv de memorie va fi realizat de SanDisk.

Ca de fiecare dată, nici una dintre aceste informații nu a fost confirmată sau infirmată de către un oficial Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: