Apple retrage, în sfârșit, actualizarea care a stricat mai multe iPad-uri Pro

Apple retrage, în sfârșit, actualizarea care a stricat mai multe iPad-uri Pro

Oricât de bine optimizat este sistemul de operare iOS, mereu există cazuri în care actualizările fac mai mult rău decât bine, cel puțin în primă fază.

Asta a fost cazul cu cea mai nouă versiune de iOS, adică 9.3.2. Cu toate că majoritatea utilizatorilor nu au avut probleme cu această actualizare, unii posesori de iPad Pro 9,7 s-au trezit cu dispozitivul blocat.

Tableta afișa doar mesajul ”Eroare 56” și, din fericire, daunele provocate nu sunt permanente.

Din păcate, celor de la Apple le-a luat destul de mult timp să retragă actualizarea și destul de mulți utilizatori au fost afectați. Compania din Cupertino spune că lucrează la o rezolvare.

Rata de adopție a unui sistem nou de operare lansat de Apple pentru mobile este foarte mare. Cu fiecate actualizare, un număr important de posesori de iDevice-uri abia așteaptă să-și instaleze noul iOS.

”Lucrăm la o soluție care să rezolve o problemă întâmpinată de un număr restrâns de utilizatori de iPad, care primesc o eroare atunci când încearcă să-și actualizeze tabletele”, potrivit oficialilor companiei.

Deocamdată, utilizatorii care încă rulează versiunea 9.3.1 nu vor mai avea opțiunea de a trece la 9.3.2, cel puțin nu până la punerea la dispoziție a rezolvării.

În principiu, lista modificărilor introduse cu iOS 9.3.2 nu este foarte stufoasă și cele mai importante schimbări s-ar putea să nu se adreseze tuturor utilizatorilor, dar merită oricum instalat. S-a rezolvat o problemă legată de introducerea textelor în japoneză și o problemă cu conectarea dispozitivelor terțe prin Bluetooth la iPhone SE. S-a îmbunătățit partea de management a dispozitivelor mobile Apple într-un mediu corporate. Modul Night Shift funcționează acum chiar și dacă iDevice-ul vostru are modul de funcționare Low Power activat. Tot astăzi s-au lansat OS X 10.11.5, watchOS 2.2.1, tvOS 9.2.1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: