iPhone 7 Pro a fost anulat, rămânem doar cu iPhone 7 și 7 Plus

iPhone 7 Pro a fost anulat, rămânem doar cu iPhone 7 și 7 Plus

Când oficialii Apple au început să discute planurile pentru iPhone 7, ar fi fost vorba de trei terminale, printre care și un iPhone 7 Pro. Din diverse motive, se pare că s-au răzgândit.

Deja de câțiva ani, evenimentul de lansare al noilor smartphone-uri Apple a inclus două dispozitive de dimensiuni diferite. Întâi au fost lansate iPhone 6 și 6 Plus, iar un an mai târziu, iPhone 6s și iPhone 6s Plus cu un design aproape identic. În teorie, 2016 ar fi trebuit să fie anul în care vedeam introduse modificări radicale de design.

În ultimele luni, au început să circule zvonuri legate de un iPhone 7 Pro, pe lângă 7 și 7 Plus. Respectivul aparat ar fi trebuit să meargă pe nomenclatorul introdus odată cu primul iPad Pro lansat toamana trecută și să includă pe partea din spate, două camere. Modul în care cele două camere ar fi interacționat pentru generarea unui conținut de calitate, nu l-am aflat niciodată, iar până la finele acestui an, se pare că misterul nu va fi spulberat.

Conform unui nou raport din partea celor de la Nikkei, de curând, oficialii gigantului din Cupertino au renunțat la ideea realizării unui iPhone 7 Pro. Motivele nu sunt foarte clare, dar s-ar putea că Tim Cook să fi avut emoții în privința canibalizării propriei piețe, făcând dificilă decizia de achiziție a unui nou smartphone de către utilizatori. ,,Competiția este atât de agresivă, încât Apple desființat proiectul realizării unui iPhone 7 Premium în al doilea trimestru, cu mai puțin de 6 luni înaintea lansării oficiale din septembrie”, potrivit unei surse apropiate de companie.

Partea bună este că s-ar putea să avem parte de o configurație cu două lentile principale la construcția iPhone 7 Plus. Mai multe surse au oferit indicii în această direcție în ultimele săptămâni. Până și imaginea de mai jos, ce pare să includă un iPhone 7 și 7 Plus pe Rose Gold, confirmă aceeași premisă de mai sus. În final, 2016 se pare că nu va fi anul unor schimbări radicale de design pentru posesorii de iPhone.

iPhone 7 rose gold -lsa-pic-3

Citește și:
Sursa: Ubergizmo
Etichete: