Acest prototip de iPhone 7 Plus te va face fie să îl iubești, fie să îl urăști

Acest prototip de iPhone 7 Plus te va face fie să îl iubești, fie să îl urăști

Lewis Hilsenteger, utilizator de YouTube, a primit un prototip de iPhone 7 Plus, realizat de chinezii de la BeSound.

Cei de la BeSound au răspuns tuturor zvonurilor de până acum legate de viitorul vârf de gamă cu ecran de 5,5 inci. Cele mai notabile ar fi camera cu două lentile, lipsa jack-ului de căști, speakerele externe și includerea unui Smart Connector. În plus, modelul vine cu o carcasă pe albastru metalic, ceea ce ne indică faptul că gigantul din Cupertino și-ar putea extinde gama cromatică. Creația celor de la BeSound are ca scop promovarea campaniei pe care o desfășoară pe Indiegogo, Hilsenteger crede că s-ar putea ca modelul propus de ei să fie foarte precis.

Cât despre restul zvonurilor, se pare că iPhone 7 ar putea avea memorie RAM de 3GB, ceea ce înseamnă un remarcabil pas înainte de la iPhone 6s, care are 2GB. Până de curând, se credea că doar iPhone 7 Plus va primi acest upgrade, pentru că va implementa o cameră foto duală și ar avea nevoie de o putere de procesare mai mare.

Apple a fost tot timpul puțin în urma alternativelor cu Android, în ceea ce privește memoria RAM. iPhone 4 și 4s aveau o memorie de doar 512MB, iPhone 5 și 5s 1GB, iar iPhone 6 și 6s au 2GB. Desigur, performanțele ultimelor terminale nu au fost afectate de lipsa unui giga de memorie, pentru că iOS este optimizat ca la carte.

Totuși, un giga în plus de memorie RAM ar putea oferi o sporire remarcabilă a performanțelor viitorului vârf de gamă. În plus, în eventualitatea în care Apple va implementa doar pe modelul mai mare de iPhone 7 această îmbunătățire, probabil va stârni numeroase nemulțumiri printre potențialii cumpărători.

Mai mult decât atât, cei de la Tech Radar sugerează că puterea de procesare mai mare ar putea fi legată de faptul că tehnologiile care implică realitate virtuală sunt din ce în ce mai captivante pentru utilizatori. Acum nu mult timp, am aflat că gigantul din Cupertino are o echipă „secretă” care lucrează la un set pentru realitate virtuală. Poate că iPhone 7 va primi memorie RAM extra și pentru a face față noilor standarde și pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor celor pasionați de realitate virtuală.

Citește și: