iPhone 7 la surfing este cel mai agresiv test

Unul dintre principalele motive pentru care ar merita să vă orientați către un iPhone 7, ține de rezistența la apă a telefonului. Această abilitatea trebuia totuși testată.

În principiu, mai multe clipuri de promovare cu iPhone 7 insistă destul de mult pe rezistența la apă a gadgetului. De asemenea, directorii Apple au pus accentul pe aceste particularități în conferința de lansare a telefonului. Singura problemă și una destul de importantă este că garanția Apple nu acoperă sub nici o formă pagubele cauzate de interacțiunea telefonului vostru cu lichid. Ca urmare, dacă ați stat prea mult cu telefonul în apă, iar acesta a cedat, nu vă așteptați ca Apple să vi-l repare sau să vă dea altul nou.

În aceste circumstanțe, cel mai bine ar fi să știți exact cât de rezistent este telefonul la apă. Pentru a lămuri această dilemă, Kai Lenny, un surfer profesionist a decis să ia cele două telefoane lansate de gigantul din Cupertino în urmă cu câteva săptămâni și să le supună unui test destul de agresiv. Folosind niște monturi destul de andurante, Lenny împreună cu SquareTrade au realizat clipul de mai sus. Pentru comparație, în condiții similare, a testat și un iPhone 6S și 6S Plus, dar respectivele gadgeturi nu s-a așteptat nimeni să treacă cu brio prin experiența contacului cu oceanul. Nu de alta, dar acelea nu au fost promovate ca fiind rezistente la apă.

În definitiv, un lucru este foarte important. Noile vârfuri de gamă Apple au continuat să funcționeze după 30 de minute de surfing. Au fost descoperite niște probleme cu abilitățile de redare de conținut audio ale iPhone 7 Plus după test, dar situația nu părea foarte îngrijorătoare. În orice caz, clipul este unul foarte bine realizat și s-ar putea să vă răspundă la toate întrebările dacă vă gândeați să luați cu voi în mare un iPhone 7 rezistent la apă.

Alexandru Puiu
07:16 23.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video