iPhone 7 ar putea fi, de fapt, iPhone 6 SE

iPhone 7 ar putea fi, de fapt, iPhone 6 SE
12:45 25.08.2016

Conform unor noi zvonuri, există șanse să nu avem parte de lansarea iPhone 7 în acest an.

Lansarea următorului iPhone este din ce în ce mai aproape, iar cantitatea de zvonuri de pe internet crește pe zi ce trece. Cel mai nou dintre acestea menționează că nu vom asista la lansarea iPhone 7 în acest an. După cum scriu cei de la GSMArena, o nouă serie de fotografii prezintă cutia unui telefon, pe care este înscris numele iPhone 6 SE. Din câte se pare, imaginile nu ar fi fost modificate în Photoshop, însă nu putem fi încă siguri de autenticitatea lor.

Pe cutie nu sunt menționate specificațiile, astfel că, pentru moment, nu avem cum să știm dacă avem de-a face cu un succesor al modelului iPhone SE, sau cu cel numit de presă până acum iPhone 7. După părerea mea, dispozitivul nu are cum să fie considerat un succesor al lui iPhone SE, întrucât sunt șanse mari să aibă un ecran de 4,7 inci. Atunci când a lansat iPhone SE, Apple a sperat să-i atragă pe cei care refuzaseră să facă pasul la noile telefoane și care au preferat, în schimb ,să rămână cu dispozitivele de 4 inci.

collage iPhone 6 SE

Conform unui videoclip apărut recent, schimbările în noile iPhone 7 și 7 Plus nu vor fi radicale față de generația anterioară de smartphone-uri Apple. Camera va fi  în continuare ieșită din carcasă un pic, dar respectiva ieșire va fi mai bine finisată. Mufa de căști lipsește cu desăvârșire, același lucru fiind valabil și în cazul liniilor de demarcare pentru antenă pe care le vedem pe spatele oricărui iPhone 7 și 6S. S-a făcut referință și la un buton principal Force Touch ID care se presupune că ar fi mai deștept, dar nu îl vedem în acțiune.

Noile telefoane mobile produse de Apple vor avea parte de lansarea oficială în data de 6 septembrie, iar unii au sugerat că acestea ar putea fi achiziționate la mijlocul lunii viitoare.

loading...