iPhone 7 nu va fi foarte diferit pe exterior, ci doar pe interior

iPhone 7 nu va fi foarte diferit pe exterior, ci doar pe interior

Apple va anunța în această toamnă noul iPhone 7 și, cum era de așteptat, numărul zvonurilor se întețește cu cât ne apropiem mai mult de respectiva lansare.

După iPhone 6 și 6S, urmează iPhone 7. Aceasta este o rețetă pe Apple a introdus-o cu mulți ani în urmă, iar 2016, cu siguranță nu va reprezenta o excepție de la regulă. După două telefoane aproape identice din punct de vedere estetic, urmează unul ce ar trebui să introducă schimbări radicale în materie de design. Conform celor mai noi imagini ajunse pe internet însă, se pare că nu va fi cazul când vine vorba de iminentul iPhone 7.

Tot mai multe surse confirmă faptul că iPhone 7 va împărtăși mulți dintre parametrii săi estetici cu iPhone 6 și 6S, cu mici excepții. Cea mai recentă schemă, pe care o puteți vedea în imaginea de mai sus, a fost publicată pentru prima oară de cei de la Nowhereelse.fr și ilustrează dimensiunile exacte ale iPhone 7. După cum se poate observa, începând cu raportul de aspect și terminând diagonala ecranului, noul aparat va fi tot de 4,7 inci. Cu alte cuvinte, va fi foarte greu, dacă nu sunteți extrem de atenți, să vă dați seama că vorbim de un nou iPhone.

În plus, aceste imagini alăturate contravin zvonului că noul smartphone lansat de Apple va avea două camere principale, deși este posibil ca respectivul sistem să fie prezent în iPhone 7 Plus, în defavoarea iPhone 7. În schimb, pentru prima oară, pe spatele carcasei de la iPhone, după cum se poate vedea mai jos, nu vom mai avea liniile de altă culoare aferente separării antenelor.

În contextul în care mai mulți analiști au afirmat că abia cu ocazia lansării iPhone 8 vom vedea introduse multe motive importante de upgrade, se poate spune că aceste imagini reconfirmă autenticitatea acelor zvonuri. Pe aceeași idee, iPhone 7S ar putea fi anulat complet, în favoarea iPhone 8.

iPhone-7-dummy

Citește și: