iPhone 6S vs Galaxy S7 – test comparativ de performanță foto

Dacă decizia voastră de achiziție a unui nou smartphone se bazează pe performanță foto, testul iPhone 6S vs Galaxy S7 s-ar putea să fie unul care vă stârnește curiozitatea.

Au trecut doar câteva zile de când Galaxy S7 a fost anunțat oficial și vor mai trece câteva până când smartphone-ul va ajunge în magazine. Cu toate acestea, teste legate de performanța sa au început deja să circule online.

Una dintre cele mai mari schimbări introduse în Galaxy S7 țin de performanța camerei foto. Aceasta este construită în jurul unui senzor de 12 megapixeli complet reinventat și a unei diafragme f/1.7, un detaliu care ar trebui să se reflecte într-o performanță spectaculoasă când vine vorba de lumină scăzută. În plus, focusul automat este realizat ultra rapid datorită unor algoritmi de detecție a fazelor.

De partea cealaltă a baricadei, Apple nu a reinventat neapărat camera din iPhone 6S, deși a sporit numărul megapixelilor. Cu toate acestea, fotografiile făcute cu un iPhone aproape de fiecare dată au arătat foarte bine. În cazul iPhone 6S, camera principală folosește un senzor de 12 megapixeli, iar diafragma este f/2.2.

Cu aceste cifre, Galaxy S7 ar fi trebuit să dea de pământ cu abilitățile de captură ale celui mai nou iPhone, iar într-o oarecare măsură a și reușit acest lucru. În urma testului publicat de SuperSaf TV, pe care îl puteți viziona în întregime mai sus, se poate observa în mod clar faptul că, deși iPhone 6S nu are o cameră slabă, în teste comparative pe lumină scăzută, S7 a ieșit în față datorită diafragmei mai mari.

În scenarii de captură uzuală, având în vedere că majoritatea fotografiilor le veți face în lumină naturală, comparația tinde să fie o chestiune de gust. Fotografiile făcute cu telefonul Apple par să fie un pic mai calde, în timp ce imaginile generate de noul Galaxy S sunt mai reci. Cel mai bine ar fi să vă formați propria părere.

06:43 02.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video