Samsung Galaxy S7 se încununează cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung Galaxy S7 se încununează cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung a fost dintotdeauna un sponsor important al premiilor Oscar. După succesul enorm al faimosului selfie-tweet din 2014, Samsung a intrat anul acesta într-un mic con de umbră.

De ani întregi, faimosul producător coreean de mobile sponsorizează premiile Oscar. Cum acestea sunt mediatizate intens și sunt urmărite de sute de milioane de oameni din întreaga lume, Samsung a decis, în mod corect, că o modalitate de a se promova în mediul extrem de elitist al premiiilor Oscar îi va aduce câștiguri enorme.

Deși gigantul coreean nu ieșit prea mult în evidență în timpul primilor ani de sponsorizare a premiilor Oscar, Samsung a primit o promovare nesperată cu ocazia selfie-ului făcut de Bradley Cooper și promovat pe Twitter de Ellen DeGeneres, cu ocazia Oscarurilor anului 2014. În cadrul unei singure poze apar o serie de staruri de primă mână de la Hollywood, precum Brad Pitt, Julia Roberts, Kevin Spacey, Meryl Streep, Jared Leto și Jennifer Lawrence. Efectul a fost unul ”devastator”, tweet-ul lui DeGeneres a fost împărțit de 2,5 milioane de ori, devenind la acea dată cel mai popular selfie din istorie. PR-ul celor de la Samsung era în delir.

Din păcate, însă, anul acesta Samsung nu s-a mai bucurat de un asemenea succes ad-hoc, preferând să se mulțumească anul acesta cu o reclamă dedicată premiilor Oscar în care apar alte vedete, precum Wesley Snipes, Lil Wayne, James Harden și William H. Macy. Toți vorbesc despre avantajele telefoanelor Galaxy S7 cu o oarecare plictiseală, dacă nu chiar regret.

Samsung Galaxy S7 se încununează cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

În plus, se pare că vedetele de la Hollywood s-au întors rapid la telefonul omniprezent în mâinile americanilor: iPhone. Așa cum arată poza de mai sus, directorul de imagine al filmului The Revenant, Emmanuel Lubezki, a preferat să-și facă un selfie cu starul premiilor Oscar, Leonardo DiCaprio, cu un iPhone 6 și nu cu un Galaxy S6 sau S7. E clar că anii de glorie ai Samsung la Hollywood au trecut. Dar, până la urmă, cine știe cum o altă vedetă în viitor va dori să-și facă un selfie cu vedetele Oscarurilor, iar în buzunarul său se va găsi din nou un telefon Samsung.

Citește și: