iPhone 6S Plus a fost cel mai bun telefon pe AnTuTu anul trecut

iPhone 6S Plus a fost cel mai bun telefon pe AnTuTu anul trecut

iPhone 6S Plus a reușit să obțină rezultate mai bune decât oricare alt telefon în benchmark-ul AnTuTu în 2015.

Cunoscuta platformă de benchmarking AnTuTu a publicat de curând lista cu telefoanele mobile care au înregistrat cele mai bune scoruri pe site-ul său. Mai mult sau mai puțin surprinzător, dispozitivul care a ocupat primul loc a fost iPhone 6S Plus. Mai mult de cât atât, se pare că nici măcar nu a fost vorba despre vreo luptă strânsă la vârf. Huawei Mate 8, telefonul de pe locul 2, nici măcar nu se apropie de dispozitivul celor de la Apple.

AnTuTu

După cum scriu cei de la Phoenarena, iPhone 6S Plus a reușit să obțină primul loc în condițiile în care nu beneficiază de procesoare cu opt nuclee tactate la frecvențe mari sau de cantități semnificative de RAM. Scorul său a fost de aproximativ 132.600, în condițiile în care Huawei Mate 8 nu a obținut decât 92.700.

În principiu, pe lângă camera de 12 megapixeli, inovația semnficativă vine sub forma noului SoC Apple A9 și cantității de 2GB RAM. În proporție de 100%, configurația hardware este identică când vine vorba de iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Cu toate acestea, se pare că există niște discrepanțe în ceea ce privește rezultatele înregistrate de fiecare telefon pe AnTuTu.

De asemenea, este important să menționăm că telefoanele de pe locurile trei, patru și cinci se folosesc de procesorul Exynos 7420 fabricat de Samsung. Cu toate acestea, cel mai rapid dintre ele este Meizu Pro 5, singurul dintre cele trei care nu este produs de coreeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: