iPad Air 3 și iPhone 5se au o dată de lansare aproape oficială

iPad Air 3 și iPhone 5se au o dată de lansare aproape oficială

După o serie de zvonuri pe marginea unei noi tablete Apple și a unui nou iPhone un pic mai mic, lansarea iPad Air 3 și iPhone 5se a beneficiat și de dată probabilă.

Apple începe să treacă printr-o perioadă destul de dificilă. La nivel global, vânzările de tablete au scăzut cu o viteză destul de mare în ultimii ani, iar extinderea în noi piețe cu iPhone-uri nu mai este la fel de facilă ca în urmă cu ceva timp. Din acest motiv, gigantul din Cupertino trebuie să facă tot posibilul pentru a ne impresiona cu noile sale gadgeturi.

După ce în urmă cu câteva zile aflat că Apple s-ar putea să lanseze un nou telefon și a treia generație de iPad Air în martie, respectiva lansare a devenit acum semnificativ mai precisă. Aparent, în data de 15 martie, Tim Cook va fi prezent pe scena unui nou eveniment marca Apple pentru a anunțat un iPhone cu ecran de 4 inci, intitulat probabil iPhone 5se, noul iPad Air 3 și, cel mai probabil, o serie de noi brățări pentru Apple Watch.

Informația vine de la 9to5Mac care citează surse apropiate de companie. În trecut, editorii respectivei publicații online au avut dreptate în numeroase circumstanțe când vine vorba de lansări Apple. Partea interesantă este că, deși lansarea este foarte probabil să aibă loc, sunt șanse ca aceasta să fie exclusiv online, fără o conferință efectivă. Ca urmare, s-ar putea să ne trezim pe 15-16 martie că pe Apple.com apar toate produsele noi la care am făcut referință mai sus. Un comunicat de presă este de asemenea foarte probabil.

iPad Air 3 este așteptat cu sufletul la gură de fanii Apple în contextul în care fosta tabletă a gigantului a fost lansată oficial în luna octombrie 2014. După un hiatus de un an, noul iPad de 9,7 inci se pare că va fi inspirat din iPad Pro, incorporând un Smart Connector și patru difuzoare în fiecare colț. Prezența unui bliț lângă camera principală este de asemenea foarte probabilă. iPhone 5se se pare că va fi un nou smartphone cu ecran de 4 inci construit în jurul procesorului de la iPhone 6S. Va fi compatibil cu Apple Pay și va avea o cameră mai bună.

Citește și: