12 ian. 2016 | 11:11

iOS 9.3 este surprinzător de util pe iPhone, Apple TV și Apple Watch

ACTUALITATE
iOS 9.3 este surprinzător de util pe iPhone, Apple TV și Apple Watch

Pe hârtie, iOS 9.3 ar fi trebuit să fie un update minor, dar noul beta ne confirmă o serie de funcții interesante pentru toate gadgeturile companiei.

De câteva ori pe an, Apple lansează actualizări importante de software pentru toate dispozitivele sale. Anul 2016, cu siguranță nu va fi o excepție de la regulă. În curând, ar trebui să ne putem instala iOS 9.3, tvOS 9.2, WatchOS 2.2 pe iDevice-uri, noul Apple TV și Apple Watch. Toate acestea sunt deja disponibile în beta. Ca urmare, dacă vă simțiți mai aventuroși sau aveți aparate suplimentare pentru a vă juca cu astfel de versiuni și sunteți înregistrați ca dezvoltatori în baza de date Apple, le puteți deja experimenta.

În centrul atenției este iOS 9.3. Acesta din urmă ar fi trebuit să includă doar câteva remedieri de bug-uri și vulnerabilități, dar face mult mai mult decât atât. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile ce ar urma să vă încânte. Printr-un nou mod intitulat Night Shift, ecranul telefonului vostru știe că este seară și ajustează temperatura de culoare pentru a facilita somnolența. După publicarea unui studiu care a confirmat cât de mult ne afetează lumina albastră a ecranului gadgeturilor înainte de culcare, aceasta este binevenită.

În aplicația Health de pe mobil, veți putea vedea urmări mai ușor cât de aproape sunteți de atingerea scopurilor pe care vi le-ați definit pe Apple Watch. Apple Music se va integra mai bine cu sistemele CarPlay. O nouă aplicație Classroom pentru lecții ghidate va fi de asemenea preinstalată. Pentru prima oară, o aplicație nativă precum Notes va avea un nivel suplimentar de securitate sub forma TouchID. Cu alte cuvinte, nimeni nu vă va mai putea citi notițele, chiar dacă i-ați dat terminalul deblocat. iPad-urile vor suporta crearea de utilizatori cu drepturi și documente separate, doar doar în mediile profesionale și în învățământ.

Pe Apple TV, update-ul va aduce aplicația Podcasts împreună cu directoare pentru aplicații, o nouă interfață pentru multitasking și suport tastaturi Bluetooth. Aplicația Apple Watch pentru iPhone va suporta împerecherea simultană cu mai multe ceasuri inteligente, dacă folosiți câte unul pentru fiecare ocazie. Nu avem încă o dată oficială de lansare pentru noile versiuni de firmware.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele