Sistemul care te anunță unde ai parcat mașina, integrat in Maps de la Apple

Sistemul care te anunță unde ai parcat mașina, integrat in Maps de la Apple

iOS 10 a fost detaliat în urmă cu câteva zile în cadrul conferinței WWDC 2016, dar există foarte multe detalii importante legate de acest update care vor fi aflate ulterior.

În situația în care ați crezut pentru o secundă că iOS 10 nu este una dintre cele mai importante actualizări aduse sistemului de operare creat de Apple, compania americană face tot posibilul pentru a vă demonstra contrariul. Fiecare colțișor din SO-ul preinstalat pe iDevice-uri va fi actualizat, iar lista aplicațiilor ce vor avea parte de update-uri include și Maps.

În urmă cu câțiva ani, când am văzut prima oară Maps, programul de navigație al celor de la Apple, ce își propunea să fie un concurent serios pentru Google Maps, era de fapt un dezastru. Odată cu trecerea timpului, printr-o serie stufoasă de actualizări, acesta a devenit mai bună, iar în iOS 10 vom vedea introduse particularități de detaliu care, în egală măsură, vă vor încânta și vă vor face viața mai ușoară.

Conform celor de la 9to5Mac, care au reușit deja să pună mâna pe o versiune beta a noului iOS 10, noua aplicație Maps, pe care o veți putea experimenta și voi începând cu această toamnă, include o funcție foarte interesantă. Aceasta reține și vă avertizează în privința locului în care v-ați parcat mașina. Pentru ca rețeta să includă și un element surpriză, merită să rețineți că funcție este implementată proactiv. Asta înseamnă că nu necesită nici un fel de intervenție din partea voastră și tot își va face treaba, notificându-vă în privința locației exacte în care v-ați lăsat mașina.

În mod evident, dacă vreți să vă întoarceți la mașină, într-o parcare mai multe sau mai puțin stufoasă, tot Maps în iOS 10 vă va genera un traseu către autovehiculul personal. Opțional, puteți defini într-un mod mai precis locația în care este parcată mașina sau puteți atașa câteva elemente suplimentare pentru a facilita găsirea ei ulterioară.

Nu știm exact toate detaliile legate de modul în care Maps va reuși performanța de a identifica când v-ați urcat sau ați coborât din mașină, dar funcția pare una foarte atractivă și mai are timp câteva luni pentru a fi finisată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo