IFA 2016: Huawei MediaPad M3 te-ar putea convinge că-ți trebuie o tabletă

IFA 2016: Huawei MediaPad M3 te-ar putea convinge că-ți trebuie o tabletă

Concurența pe piața smartphone-urilor este din ce în ce mai acerbă, dar lansarea noului gadget Huawei MediaPad M3 ne aduce aminte de ce unii dintre noi preferă tabletele.

În ultimii ani, cei de la Huawei au devenit foarte serioși în a-și crea un brand global cu o influență destul de puternică. Chiar dacă mulți dintre noi preferă un iPhone sau Galaxy S, Huawei este în top 5 când vine vorba de producătorii de smartphone-uri. Partea interesantă a ecuației este că, deși vânzările de tablete au scăzut într-un ritm foarte accelerat în ultima perioadă, compania chinezească tocmai a anunțat la IFA noua Huawei MediaPad M3.

IFA 2016 este un eveniment foarte important pentru producători de dispozitive inteligente de pe întreg mapamondul, iar chinezi precum Huawei încearcă să-și facă simțită prezența cum pot ei mai bine. Huawei MediaPad M3, chiar dacă nu stabilește recorduri de performanță, este impecabilă din punct de vedere al designului. De asemenea, cu siguranță, nu ar trebui să vă dezamăgească dacă vreți să vă jucați câteva jocuri recente de Android sau vreți să rulați aplicațiile voastre favorite de birou.

În ceea ce privește configurația, Huawei MediaPad M3 este construită în jurul unui panou de 8,4 inci cu o rezoluție nativă de 2560 x 1600 pixeli. Ca referință, aceasta este cu mult peste standardul de Full HD sau 2048 x 1536 pixeli, cât are cel mai recent iPad Pro de 9,7 inci. Partea de procesare este asigurată de cel mai sprinten SoC creat in-house de Huawei, un octa-core Kirin 950 ajutat de 4GB RAM și o memorie internă de 32 sau 64GB.

Dacă vreți să filmați sau să faceți o fotografie cu telefonul, cele două camere de 8 megapixeli, pe o parte și pe alta a tabletei, nu ar trebui să vă frustreze. Rulează Android 6.0 Marshmallow, iar ca bonus, aveți două difuzoare stereo certificate Harman – Kardon. Acumulatorul este de 5100 mAh. Prețul, cea mai importantă particularitate, este de 350 de euro pentru varianta de 32Gb doar cu conectivitate WiFi și sare la 400 euro pentru 32GB cu LTE. Huawei MediaPad M3 cu 64GB WiFi este 400 euro, iar conectivitatea LTE atașată aceluiași gadget vă costă cu 50 de euro în plus.

Playtech se află la IFA 2016 și vă aduce cele mai interesante informații despre lansările de acolo. 

Huawei-MediaPad-M3