IFA 2016: Huawei Nova și Huawei Nova Plus pun accentul pe design

IFA 2016: Huawei Nova și Huawei Nova Plus pun accentul pe design

Huawei Nova și Huawei Nova Plus sunt două smartphone-uri lansate de Huawei în cadrul IFA 2016. Acestea au specificații de telefoane mid-range, dar vin cu un design premium. 

Chinezii de la Huawei s-au mișcat foarte pe bine pe piața telefoanelor și au ajuns, în scurt timp, în topul celor mai de succes producători din lume. Modelul Huawei P9, lansat în primăvară, poate fi considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2016 și se pare că cei de la Huawei nu au de gând să se culce pe lauri și lansează constant noi telefoane.

Cele mai noi modele sunt Huawei Nova și Nova Plus. Noua gamă Nova este caracterizată de designul curbat, caracteristicile îmbunătățite ale camerei foto și performanțe mai mult decât decente.

Gama Huawei Nova integrează un procesor Snapdragon 625 și memorie RAM de 3GB. Modelul Nova, care pare a fi un Nexus 6P mai mic, are un display full HD de 5 inch, iar modelul Nova Plus, care vine cu un aspect ușor diferit, este construit în jurul unui panou de 5,5 inch full HD.

Diferențele nu se opresc la design. Bateria modelului Nova este de 3020 mAh, iar bateria de pe Nova Plus este de 3340 mAh. Și camerele foto sunt diferite. Modelul mai mic are o cameră de 12MP, iar modelul Nova Plus oferă un senzor de 16MP. Camerele frontale sunt de 8MP.

Ambele modele dispun de senzor de amprente pe partea din spate, dar și de ecrane ușor curbate mulțumită sticlei 2,5D.

Disponibile începand cu luna octombrie, la prețuri competitive începând cu 399 euro și 429 euro pentru variantele de culoare Prestige Gold, Mystic Siler și Titanium Grey, smartphone-urile Huawei Nova și Huawei Nova Plus par a fi demne de luat în considerare, dacă este să ne luăm după specificații.

Playtech se află la IFA 2016 și vă aduce cele mai interesante informații despre lansările de acolo. 

Huawei Nova Plus

 

 

Citește și: