Identilock previne accidentele cu pistoalele din casă

Identilock previne accidentele cu pistoalele din casă

Pentru că este din ce în ce mai ușor să achiziționezi o armă, o creație precum Identilock te scapă de posibilitatea unor accidente.

Din momentul în care aduci o armă în casă, riscul de a fi împușcat crește considerabil. Singura excepție de la această regulă este să ții un pistol într-un seif, context în care oricum nu-l vei putea folosi nici tu în cazuri de urgență. Se pare însă că există și o solutie mai deșteaptă pentru a avea în casă pistolul tău preferat fără riscul de a fi folosit de copii sau de altcineva, în afara persoanei care l-a achiziționat.

O nouă creație intitulată Identilock atașează un cititor de amprentă oricărui tip de pistol. În plus, sistemul pare atât de bine pus la punct încât nu afectează buna funcționare a armei în nici un fel. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, acest gadget blochează accesul persoanelor neautorizate la trăgaci. În momentul în care amprenta a fost identificată ca fiind cea a posesorului pistolului, Identilock cade de pe trăgaci și puteți începe să trageți. Întregul proces se produce instant, senzorul de amprentă folosit fiind de calitatea foarte bună.

Având în vedere că Identilock este un gadget electronic, acesta necesită electricitate pentru a-și face treaba. Din fericire, acumulatorul integrat are o autonomie de 6 luni și se poate încărca cu ușurință printr-un micro USB. Dacă ați rămas fără baterie și aveți nevoie urgentă de armă, puteți apela la cheia livrată cu Identilock pentru a vă debloca trăgaciul.

Identilock poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului la prețul de 320 de dolari. Singurul lucru de care trebuie să mai aveți grijă după achiziție este să vă blocați înapoi arma după ce ați folosit-o.