Huawei Honor 8, lansat oficial în România

Huawei Honor 8, lansat oficial în România

Huawei Honor 8 a fost lansat în România, chinezii dorind să îmbine un design atrăgător cu specificațiile de top.

În urmă cu ceva vreme, chinezii de la Huawei și-au anunțat intenția de a deveni cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Chinezii declarau atunci că sunt conștienți de faptul că vor avea nevoie de dispozitiv high-end competitive pentru a se bate cu Apple și Samsung, iar Huawei Honor 8 pare a fi un pas important în direcția potrivită pentru companie.

După cum spun și oficialii companiei, Honor 8 reprezintă o combinație între design-ul contemporan și specificațiile de top. Pentru început, trebuie să știți că noua carcasă este realizată din 15 straturi de sticlă, iar ecranul Full HD are o diagonală de 5,2 inci. Straturile de sticlă sunt aplicate printr-un proces special pentru a crea o experiență vizuală plăcută, iar marginile sunt fabricate din sticlă 2,5D.

În comparație cu modele anterioare, noul vârf de gamă are un sistem dual-camera, format din două camere, de 12 MP fiecare. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. Din câte se pare, senzorul monocrom captează de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, îmbunătățind intervalul dinamic al imaginii și diminuând zgomotul de imagine din fotografii, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Mai mult, camera foto integrează o gamă variată de funcții și filtre, cum ar fi Light Painting, modul Beauty, funcția Panorama, Slow-Motion, modul Food, HDR și Super-Night.

Printre altele, telefonul este dotat cu un senzor pentru recunoașterea amprentelor și cu tehnologia fast charge, care permite reîncărcarea bateriei de la 0% la 47% în doar 30 de minute. După 10 minute, telefonul poate fi utilizat până la 2 ore, interval potrivit pentru situațiile de urgență. În mod interesant, senzorul de amprentă integrat în Honor 8 are capacitate de auto-învățare, ceea ce înseamnă că devine mai rapid cu cât este folosit mai des, iar în final deblocarea telefonului se realizează în mai puțin de 0,4 secunde.

Honor 8 integrează un procesor Kirin Octa-core, ce conține un co-procesor i5. Procesorul Kirin este format din patru nuclee de 2,3GHz și patru nuclee de 1,8GHz. Lista de specificații este completată de 4GB RAM și 32GB sau 64GB pentru stocare. Acestora li se pot adăuga până la 128GB prin intermediul unui card microSD.

Honor 8 va fi disponibil în România la un preț recomandat de 1899 RON. Pentru moment, modelul poate fi achiziționat de la eMAG, urmând să fie disponibil în perioada următoare și în magazinele partenere Huawei. Românii vor putea alege modelul din următoarea gamă de culori: alb, negru, albastru și auriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: