Hover este drona perfectă pentru amatorii de selfie

Hover este drona perfectă pentru amatorii de selfie

Este foarte ușor să fiți tentați de perspectiva achiziției unei drone, dar prea puține modele sunt atât de ușor de manevrat precum noua Hover Camera Drone.

O companie asiatică mai puțin cunoscută, intitulată Zero Zero Robotics speră să remedieze cea mai mare problemă a utilizatorilor amatori de drone prin lansarea unui model foarte ușor de pilotat. Înfățișată mai degrabă ca o dronă care se pilotează singură, Hover se pretează mai mult pentru captura de selfie-uri sau pentru înregistrarea unor clipuri de acțiune, în care pilotul se concentrează pe un sport extrem mai mult decât pe manevrat creația zburătoare.

Pentru materializarea acestui proiect, compania Zero Zero Robotics a beneficiat de 25 de milioane de dolari în finanțare de la un număr semnificativ de investitori, iar rezultatul final pare să fie în concordanță cu așteptările.

Practic, este aproape imposibil să o stricați datorită gratiilor rigide ce protejază fiecare dintre cele patru elice ale quadcopter-ului. Vizavi de selfie-uri, Hover este construit în jurul unei camere principale de 13 megapixeli ce este suficient de performantă încât să genereze și conținut video 4K. Lipsa unui gimbal mecanic s-ar putea să îngrijoreze persoanele care sperau să obțină filmări stabile, fără tremurat, dar producătorii ne asigură că folosește algoritmi avansați de stabilizare electronică ce ar trebui să livreze rezultate similare.

Dacă tot se pilotează singură, drona are câteva scenarii pe care le puteți activa cu un singur buton, acestea includ recunoașterea facială și a corpului, plutirea într-un singur loc, urmărirea utilizatorului și înregistrarea de secvențe panoramice la 360 de grade. Cu toate acestea, în cazul în care aveți cunoștințele necesare, puteți pilota drona cu precizie elvețiană după bunul plac.

Sub nici o formă, acest produs nu a fost creat cu scopul de a fi un concurent serios pentru DJI. El este dedicat amatorilor de sporturi extreme și divertisment care vor să captureze activități amuzante fără prea multe butoane. Hover Camera Drone ar trebui să fie disponibilă din această vară, dar nu avem momenta un preț exact de achiziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: