Gratuit și legal – un nou capitol din viitoarea carte Game of Thrones

Gratuit și legal - un nou capitol din viitoarea carte Game of Thrones

Unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile, Game of Thrones este bazat pe o serie de cărți intitulată A Song of Ice and Fire, iar George R.R. Martin lucrează intens la noul volum.

Au trecut deja câțiva ani de când George R.R. Martin a lansat un volum din saga Game of Thrones. Din păcate, fanii cărților se pare că vor mai avea mult de așteptat până când noul volum va ajunge online și în librării.

În contextul în care noul sezon din Game of Thrones este primul construit pe o matrice care nu există, deoarece cărțile ce ar fi trebuit să reprezinte materialul de inspirație nu au fost publicate, gestul lui R.R Martin este unul foarte generos.

Practic, spre uimirea tuturor internauților care au o fascinație pentru universul mitologic populat de dragoni, George R.R. Martin a decis să publice un capitol din Winds of Winter. În același context, a ținut să menționeze că această lansare gratuită nu implică sub nici o formă că întreaga carte este aproape gata. ,,Vreți să știți ce s-a întâmplat cu Sand Snakes, Prince Doran, Aero Hotah, Ellaria Sand, Darkstar și celelalte caractere din Winds of Winter? Răspunsul este, destul de multe. Această mostră vă va trezi apetitul. Pentru restul, trebuie să așteptați. Și răspunsul este nu, pentru a spulbera orice zvonuri de doi lei, publicarea capitolului mostră nu înseamnă că am terminal. Vedeți icoana de mai sus? Maimuța este în continuare pe spatele meu, dar el crește, chiar crește și într-o zi…

În altă ordine de idei, aceaste pagini nu prea folosesc la mare lucru, având în vedere că nu vă vor oferi informații despre ce urmează să se întâmple în sezonul 6 din Game of Thrones. În contextul în care serialul s-a distanțat destul de mult de povestea din materialul tipărit, sunt șanse mari să rămâne dezamăgiți de faptul că multe dintre caracterele din carte nici măcar nu apar în serialul celor de la HBO

Citește și: