Urzeala Tronilor: episodul trei din sezonul șase primește deja un trailer [VIDEO]

Urzeala Tronilor: episodul trei din sezonul șase primește deja un trailer [VIDEO]

Premiera pentru episodul doi al sezonului șase din Urzeala Tronurilor a avut premiera în această dimineață, iar următorul episod a primit deja un trailer.

În cazul în care încă nu ați văzut episodul al treilea din noul sezon Game of Thrones și așteptați ora 21.00 pentru a-l viziona pe HBO, mai bine nu dați play clipului de mai sus, deoarece conține destul de multe spoilere.

Cel mai bine, închideți acum acest articol, pentru că și jos avem câteva detalii care v-ar putea strica experiența și nu vrem să fiți supărați pe noi.

Episodul al doilea din Urzeala Tronurilor a adus multe surprize, spre încântarea fanilor. Clipul pentru episodul trei din Urzeala Tronurilor are numai 35 de secunde, dar ascunde o mulțime de informații printre cadrele bine-construite.

Următorul episod din Game of Thrones se numește ”Oathbreaker” și deja ne dă câteva detalii privind acțiunea. Clipul începe cu John Snow, care a revenit la viață, iar apoi o vedem pe Arya pregătindu-se să devină unul dintre Oamenii fără Chip. Mama dragonilor este în lanțuri, iar Cersei vrea să știe tot, dar surpriza episodului trei ar putea fi marcată de întoarcerea lui Ned Stark, dar nu cum v-ați aștepta să se întâmple asta.

Revenind un pic la episodul doi al noului sezon din Urzeala Tronurilor, trebuie menționt că Kit Harrington, actorul care îl joacă pe John Snow și-a cerut scuze că a trebuit să mintă pe toată lumea în legătură cu revenirea personajului său pe micile ecrane. John Snow a fost înjunghiat la finalul sezonului cinci din Game of Thrones, iar până acum toată lumea a speculat dacă va reveni sau nu la viață.

Kit Harington le-a transmis fanilor un mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, „Home“, potrivit revistei „Entertainment Weekly“. „ Îmi pare rău că v-am minţit. Mă bucur că oamenii s-au supărat că (n.r. – Jon Snow) a murit. Cred că cea mai mare temere a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: «Bine, a murit Jon Snow»“, a zis el într-un mesaj video, subliind faptul că a păstrat secretă soarta personajului său. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului. Harrington a mai spus că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul „Nunţii sângeroase“: „Înseamnă că ceea ce fac – sau ceea ce serialul face – e bine“, a mai declarat el, potrivit Adevărul.

Citește și: