Finalul Game of Thrones e aproape confirmat

Finalul Game of Thrones e aproape confirmat

Fanii Game of Thrones sunt foarte curioși să afle cum se va termina îndrăgitul serial și se pare că nu mai au foarte mult de așteptat.

În ultimele săptămâni au început să circule online tot mai multe detalii legate de viitorul serialului Game of Thrones. Având în vedere că majoritatea informațiilor proveneau de producătorii și creatorii seriei, se poate spune că nu era vorba despre zvonuri. Se pare însă că și astfel de indivizi se pot râzgândi.

Sezonul 6 din Game of Thrones care a început în acest weekend pe HBO și HBO Go va avea 10 episoade. În ceea ce privește sezoanele 7 și 8 din serie, se credea că vor avea 13 episoade în total, cu șapte mai puțin decât numărul obișnuit. Într-un interviu acordat celor de la Hollywood Reporter, se pare că David Benioff și D.B. Weiss, creatorii serialului au afirmat că până la final vom mai avea parte de 10 – 15 ore de divertisment, în afara sezonului care tocmai a început.

În contextul în care un episod de Game of Thrones are în medie aproximativ o oră, va fi vorba de un număr între 10 și 15 episoade, deși sperăm să se apropie mai mult de varianta superioadă. ,,Nu ne retragem. Ne apropiem de linia de final. Încă de la început, speranța noastră a fost de a spune o poveste completă – început, mijloc și final. Acum scriem actual final și ultimul lucru pe care ni-l dorim este să stăm pe scenă după ce s-a terminal piesa.” Ține doar de voi, cum veți interpreta cuvintele lui Benioff și Weiss, dar un lucru este sigur, nu vom fi lăsați în aer în ceea ce privește finalul.

Sezonul 7 din Game of Thrones tocmai a primit undă verse în urmă cu câteva zile pentru a fi difuzat în 2017, iar sezonul 8, dacă totul merge conform planului, va apărea la TV în 2018. Momentan, rămâne să vedem ce recorduri de piraterie va depăși episodul 1 din sezonul 6.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: