Google I/O: noua versiune de Android va fi prezentată la jumătatea lunii mai

Google I/O: noua versiune de Android va fi prezentată la jumătatea lunii mai
17:32 13.01.2016

Sundar Pichai, CEO Google, a anunțat data la care va începe conferința I/O, dedicată dezvoltatorilor. Astfel, la jumătatea lunii mai vom vedea cele mai interesante noutăți din partea gigantului din Mountain View. 

Pe contul său de Twitter, Pichai a anunțat că evenimentul Google I/O va avea loc între 18 și 20 mai. Evenimentul este unul foarte important pentru companie, cea de a 10-a ediție. Pentru a sărbători acest lucru, conferința va fi organizată chiar în Mountain View, lângă sediul Google. Anul trecut, dezvoltatorii au fost adunați în San Francisco.

”Vești bune: mai avem doar 18 săptămâni până la Google I/O! 2016 va fi un an special pentru noi – am ținut prima conferință pentru dezvoltatori acum 10 ani, la Googleplex. Pentru a sărbători aniversarea a 10 ani, vom găzdui I/O în «curtea noastră», la Shoreline Amphiteatre din Mountain View, California, între 18 și 20 mai. Vom avea trei zile împreună pentru a analiza conținutul dezvoltatorilor, pentru a participa la laboratoare de programare și multe altele. Dacă nu poți ajunge, ni te vei putea alătura prin I/O Live”, se arată pe pagina comunității Google I/O.

Cu toate că evenimentul este dedicat dezvoltatorilor, el are o importanță foarte mare și pentru restul lumii. De regulă, în cadrul I/O se prezintă cele mai noi versiuni de Android, dar și alte proiecte interesante.

Viitoarea versiune de Android se va chema ori Android P, ori Android N și se speculează că numele complet va fi cel al unui desert tradițional din India. Tot în cadrul I/O s-ar putea să aflăm mai multe detalii și despre telefonul modular Project Ara, dar și despre câteva proiecte ce țin de Internetul Tuturor Lucrurilor. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI