27 apr. 2016 | 15:44

Giroptic 360cam este camera perfectă pentru panorame sub apă

ACTUALITATE
Giroptic 360cam este camera perfectă pentru panorame sub apă

E posibil ca Giroptic să fie una dintre companiile despre care nu ați auzit nimic niciodată, dar noua cameră Giroptic 360cam este unul dintre produsele ce merit toată atenția.

Amatorii de realitate virtuală se pare că nu au aceeași problemă cu generarea de conținut precum cei fascinați de 3D. Tocmai din acest motiv, apar pe piață tot mai multe unelte care facilitează captura de fotografii și clipuri video la 360 de grade, cu o intervenție minimă din partea utilizatorului.

Rezultatul unui proiect de finanțare online încununat de succes, Giroptic 360cam este una dintre puținele camere capabile să imortalizeze conținut VR sub apă și, cu siguranță, singura care poate îndeplini această sarcină la un preț atât de accesibil. În definitiv, o cameră Full HD cu abilități peste medie costă 500 de dolari, iar acesta este și prețul pentru Giroptic 360cam.

Cei care s-au îngrămădit să facă precomandă pentru acest model inovativ de cameră ar trebui deja să o aibă la ușă și același lucru este valabil și pentru cei care au finanțat materializarea ei. Toți ceilalți interesați trebuie să aștepte până pe 24 mai pentru a-și investi banii într-o cameră de forma unei pere.

Giroptic 360cam este construită din trei camere performante cărora le sunt atașate lentile fisheye pentru a captura întregul spațiu din jur la 360 de grade. Este rezistentă la apă până la 10 metri și poate genera clipuri video la rezoluția 2K sau imagini foto la rezoluție 4K în interiorul cărora vă puteți plimba liniștiți. În plus, cel mai mare avantaj al acestui model față de concurență, ține de lipirea celor trei clipuri sau celor trei imagini de la cele trei camere în mod automat, la nivel hardware. Conținutul multimedia în forma finală își poate găsi loc atât de pe cardul microSD din cameră, cât și pe un smartphone din preajmă, în funcție de preferințe.

Dacă vreți să o folosiți în confortul căminului, printr-un atașament de forma unui bec poate fi transformată cu ușurință într-o cameră de securitate sau poate fi folosită pentru streaming live pe Facebook sau YouTube.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele