Cel mai scump kit de realitate virtuală, HTC Vive, se livrează

Cel mai scump kit de realitate virtuală, HTC Vive, se livrează

Până la finele acestui an, ar trebui să avem parte de multe kituri VR în variantă finală, dar cel mai atrăgător dintre ele și cu un set complet de accesorii este HTC Vive.

Oculus lucrează de câțiva la un kit de realitate virtuală, iar rezultatele finale, mai ales după ce Rift a ajuns în magazine, au reușit să impresioneze un număr foarte mare de internauți. Cu alte cuvinte, dacă până la această oră nu ați rămas uimiți de noul trend în divertisment, sunt șanse foarte mari să nu fi experimentat conținut în VR cu ochii voștri pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba.

La aproximativ două săptămâni după ce Oculus a început să livreze primele sale kituri de realitate virtuală, a sosit momentul celor de la HTC să facă același gest. HTC Vive, un kit complex și complet de VR tocmai a început să ajungă la primii utilizatori. Realizat în colaborare cu Steam, acest set propune o cu totul altă rețetă pentru a vă bucura de conținut în format de realitate virtuală în confortul căminului. Pe de o parte, Oculus, în versiunea actuală, fără controllere personalizate ce vor fi lansate ulterior, doar cu un gamepad de Xbox One vă invită la sedentarism. Aproape că nici nu contează cât de imersivă este o experiență de gaming, dacă voi vă petreceți timp pe un fotoliu.

HTC Vive este o soluție semnificativ mai scumpă decât Rift ce include și doi senzori meniți să fie amplasați într-o cameră pentru a vă putea transpune în mod corect pașii din lumea reală în VR. Cu alte cuvinte, vă invită la mișcare, exact cum ar trebui de altfel să aibă loc întregul concept de VR.

HTC Vive costă 800 de dolari, dar au fost câteva probleme cu procesarea plății precomenzilor. Compania taiwaneză promite că a remediat orice asfel de incidente și că, din acest moment, unitățile vor fi livrate în ordinea înscrierilor de pe website.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: