Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge frustrează utilizatorii cu un nou bug

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge frustrează utilizatorii cu un nou bug
06:18 30.03.2016

Unele dintre cele mai râvnite smartphone-uri ale momentului nu sunt perfecte. Utilizatorii de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au ajuns să se plângă pe forumurile XDA Developers.

Deși sunt unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri de top de la această oră, noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge mai au nevoie de câteva retușuri, cel puțin la nivel software.

Pe lângă motivele de entuziasm derivate din utilizarea unui telefon precum Galaxy S7 Edge, mai mulți posesorii ai vârfurilor de gamă sud coreene au început să detalieze online un bug ce ar putea, în egală măsură, să fie de hardware sau software. După cum puteți vedea în această secțiune a forumurilor XDA Developers, problema are legătură cu un comportament ciudat al butonului capacitiv cin colțul din stânga jos a telefonului – cel pentru vizualizarea aplicațiilor deschise recent. Aparent, problema este destul de răspândită și afectează atât posesorii de Galaxy S7, cât și pe cei de Galaxy S7 Edge.

Fenomenul descris în legătură cu respectivul buton este cât se poate de simplu. Aparent, acesta se activează în mod arbitrar fără nici un fel de intervenție de partea utilizatorilor. Nici măcar nu trebuie să vă apropiați degetul de el și, în mod suspect, pe ecran se afișează lista aplicațiilor deschise recent. Închiderea telefonului sau punerea acestuia în standby nu este nici pe departe o soluție deoarece, la câteva minute după ce ați pornit ecranul, meniul respectiv aparent din nou exact când vă așteptați mai puțin. E ca și cum s-ar fi creat un scurt circuit în spatele acelei zone din carcasă.

Partea bună, dacă o putem numi așa, este că problema a ajuns deja la urechile inginerilor Samsung, iar acestea s-au grăbit să lanseze un update de firmware de 60MB pentru remedierea neplăcerilor. Dacă acesta nu funcționează și în cazul vostru, alternativa este să resetați terminalul la parametrii din fabrică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI