Galaxy Note 7 pare că va avea specificații foarte atrăgătoare

Galaxy Note 7 pare că va avea specificații foarte atrăgătoare

Nu trece o zi fără un nou set de zvonuri legate de iminentul Galaxy Note 7, iar cel mai recent set de speculații face referire la configurația hardware a aparatului.

După ce în urmă cu câteva zile am devenit aproape siguri că noul phablet al sud coreenilor, ce va fi lansat în lunile următoare va purta numele de Galaxy Note 7, a sosit momentul să aflăm și câteva detalii suplimentare legate de specficațiile sale tehnice. În mod evident, vom vorbi de unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piață, dar va fi interesant de urmărit dacă va reuși sau nu să se diferențieze suficient de mult de alte vârfuri de gamă care există deja pe piață, precum LG G5, HTC 10, OnePlus 3 sau chiar și Galaxy S7.

Cel mai recent set de zvonuri referitoare la Galaxy Note 7 provine din China și conform unor publicații autohtone, respectivul terminal va fi construit în jurul unui panou Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci. Cum s-a întâmplat și în ani trecuți, în funcție de piața în care va fi comercializat, Samsung va oferi două variante de procesare pentru Galaxy Note 7 cu o performanță netă similară. Primul model va folosi un Exynos 8893 octa core tactat la 2,7 GHz, în timp ce cel de-al doilea va utiliza un Snapdragon 821 tactat la 2,3 GHz. În ambele cazuri, cantitatea de memorie RAM ce va asista fiecare SoC va fi de 6GB RAM.

În funcție de buget, se pare că veți putea opta pentru un Galaxy Note 7 cu 64, 128 sau 256GB de spațiu, deși veți putea în orice moment să apelați la un microSD pentru extinderea capacității de stocare. Cele două camere, de 12, respectiv 5 megapixeli sunt de asemenea menționate. Restul specificațiilor includ o baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un port USB Type-C și Android 6.0.1 mascat de cea mai recentă versiune a interfeței Grace.

Cum s-a întâmplat aproape în fiecare an, noul S Pen ce va veni livrat cu telefonul ar trebui să beneficieze de upgrade-uri importante de funcționalitate și, eventual, de design. Suportul pentru Samsung Pay și prezența unui senzor pentru recunoașterea irisului ar trebui să facă aparatului și mai special. Anunțul oficial pe marginea noului Galaxy Note 7 ar trebui să fie făcut public la începutul lunii august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo