Samsung sare peste Note 6: Galaxy Note 7 are specificații „oficiale”

Samsung sare peste Note 6: Galaxy Note 7 are specificații

Anul acesta, se pare că Samsung va alinia nomenclatorul seriei Galaxy Note cu Galaxy S și vom vedea anunțat oficial un Galaxy Note 7.

Având în vedere că în 2015 a fost anunțat oficial Galaxy Note 5, iar cu un an înainte am avut parte de Galaxy Note 4, era cât se poate de evident faptul că 2016 ar fi trebuit să fie anul Galaxy Note 6. Conform mai multor zvonuri din ultimele săptămâni, se pare totuși că Galaxy Note 6 nu va exista. Cea mai recentă informație pe marginea acestui subiect a venit de la @evleaks. În urmă cu câteva zile, Evan Blass, individul care a mai avut dreptate și în trecut cu postările sale pe Twitter, a postat logo-ul Galaxy Note 7 cu textul Confirmat. În mod evident, este foarte ușor să creezi un astfel de logo în Photoshop, dar ar fi ideal să nu fim foarte reticenți.

De la postarea referitoare la denumirea telefonului ce va fi lansat în această toamnă, nu a trecut mult până când, același @evleaks a postat pe Twitter configurația completă pentru Galaxy S7. Din nou, aceasta nu vine dintr-o sursă oficială, iar Samsung nu a făcut nici un comentariu pentru a confirma sau infirma respectivele informații. Trecând însă peste acest detaliu, datele înșirate se aliniază cu ce am aflat anterior din alte surse, singura diferență fiind că @evleaks a demonstrat de numeroase ori că se înșeală când postează pe Twitter.

Pornind de la această premisă, se pare că Galaxy Note 7 va fi construit în jurul unui display Quad HD de 5,7 inci de tip AMOLED. Va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar partea de captură va fi o combinație între 12 megapixeli pe partea din spate și 5 megapixeli pentru seflie-uri. Telefonul va fi lansat într-o singură variantă de 64GB și nu va lipsi suportul pentru microSD-uri. În ceea ce privește culorile, vom avea la dispoziție argintiu, albastru și negru. Un scanner de iris ar trebui să fie o măsură atractivă pentru amatorii de securitate suplimentară.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo