G.Skill anunță cel mai scump și performant kit DDR4 de 128GB

G.Skill anunță cel mai scump și performant kit DDR4 de 128GB

În cazul în care sunteți în căutarea unui nivel de performanță extrem când vine vorba de PC-ul de acasă, o soluție foarte bună ar putea veni sub forma memoriei RAM G.Skill DDR4.

Nivelul de flexibilitate de care aveți parte în momentul în care optați pentru un desktop este foarte mare. În principiu, depinde doar de voi și de bugetul vostru să alegeți componente mai sprintene sau mai puțin sprintene pentru a atinge echilibrul perfect între preț, performanță, zgomot și nu numai.

Indiferent de viteza cu care vor evolua componentele hardware, întotdeauna va exista o nișă formată din utilizatori care sunt dispuși să plătească oricât pentru a ieși în față. Celor care se află într-o permanentă căutare după superlative absolute le este dedicat noul kit de memorie DDR4 de la G.Skill.

Ilustrat în imaginile alăturat, noul kit de memorie DDR4 face parte din familia de produse Ripjaws V și are o cantitatea totală de 128GB DDR4. Fiecare membru al setului de opt memorii este tactat la viteza astronomică de 3000 MHz cu latențele foarte mici de CL14-14-14-34 CAS.

Dacă adoptați și voi rețeta de mai sus, necesară pentru a profita la maxim de abilitățile kitului DDR4 de la G.Skill, mai aveți nevoie de un Intel Core i7-5820 din familia de procesoare Haswell-E Extreme Edition. Una sau mai multe plăci video premium sunt de asemenea recomandate, dar prezența lor depinde de scenariile pe care le aveți în minte. În principiu, o astfel de configurație este creată pentru cei care sunt conștienți că trebuie să facă o investiție semnificativă într-un sistem, dacă nu vor să se frustreze, atât pe partea de gaming, cât și de creare conținut 3D.

Dacă tot am lămurit faptul că ar putea să fie cele mai rapide memorii de pe piață, vă puteți aștepta la un preț de achiziție foarte generos, chiar dacă nu a fost comunicat oficial. Ca referință, fostul vârf de gamă al companiei de 128GB DDR4 tactat la 2400 MHZz poate fi achiziționat cu 800 de dolari.

G.Skill DDR4 memorie cel mai scump

Citește și: