The Rock a intrat în Cartea Recordurilor dintr-un motiv neașteptat [VIDEO]

Deoarece nu duce lipsă de , The Rock a reuşit să intre zile trecute în Cartea Recordurilor Guiness prin selfie-uri.

Dwayne Johnson, fostul wrestler devenit actor, a devenit, de mai bine de 10 ani, sinonim cu filmele de acţiune. Nu aţi fi crezut însă că The Rock are

Confirmând din nou că trendul selfie-urilor nu are de gând să se potolească prea curând, actorul pe care l-aţi văzut recent în The Fast and The Furious 7 a intrat zilele trecute în Cartea Recordurilor Guiness cu o activitate la care ar putea concura multe dintre prietenele voastre de pe Facebook. Este vorba de selfie-uri realizate în doar trei minute. Valoarea câştigătoare este 105, deşi merită să reţineţi că The Rock a declanşat mult mai multe capturi decât atât, dar unele dintre ele erau în ceaţă, iar altele nu îi încadrau complet faţa.

Dacă trăiţi cu impresia că este foarte uşor să depăşiţi respectiva valoare ţinând apăsat pe butonul de captură de la telefon, v-aţi înşela. Din câte se pare, recordul pentru selfie-uri implică ridicarea şi coborârea smartphone-ului la nivelul feţei, încadrarea, asigurarea focusului şi declanşarea. Din acest motiv, imediat după stabilirea recordului în faţa celor de la Guiness World Records, Dwayne The Rock Johnson a postat pe Twitter că întregul eveniment a reprezentat un exerciţiu solicitant pentru umeri.

05:50 26.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video