Fă conferință cu 50 de prieteni pe Facebook Messenger

Fă conferință cu 50 de prieteni pe Facebook Messenger

În cazul în care simțeați că petreceți prea puțin timp pe Facebook Messenger, printr-un update recent, populara aplicație a dobândit o funcție care s-ar putea să vă încânte și mai mult.

La această oră, există foarte multe aplicații mobile ce includ suport pentru apeluri de tip teleconferință, în format audio cu mai mulți participanți. Skype s-ar putea să fie cea mai populară astfel de soluție. Peste noapte însă, Facebook Messenger a devenit un concurent foarte serios pentru serviciul celor de la Microsoft.

Printr-o postare pe blogul companiei, David Marcus de la Facebook a făcut anunțul legate de noua funcție și a promis că, într-un timp foarte scurt, ar trebui să avem acces cu toții la ea. ,,Sunt foarte entuziasmat să anunț lansarea globală a apelurilor în grup prin Messenger începând de astăzi. Din orice conversație în grup, atingeți icoana de telefon pentru a iniția un apel în grup. După aceea, la ecranul următor, puteți alege individual participanții. Dacă aveți cea mai recentă versiune de Messenger, ar trebui să vedeți icoana cu telefon în cadrul dialogurilor în grup în următoarele 24 de ore.

Spre deosebire de alte circumstanțe în care auzim de funcții noi introduse în aplicații mobile, apelurile în grup prin intermediul Facebook Messenger sunt disponibile în aceeași zi atât pentru posesorii de iDevice-uri, cât și pentru utilizatorii de Android. Dacă ați ratat începutul unei conversații, merită să rețineți că, atâta timp cât faceți parte dintr-un grup, puteți cu ușurință să participați și voi la dialogul aflat în desfășurare prin intermediul unui tap pe icoana de telefon.

Trecând peste faptul că este foarte dificil să purtați un dialog cu foarte mulți oameni în același timp, cei de la Facebook au definit și ei o limită când vine vorba de noua funcție descrisă mai sus. Din câte se pare, doar 50 de prieteni pot să participe simultan la o teleconferință prin Facebook Messenger. Nu uitați că trebuie să vă faceți update la aplicație pentru a profita de noul serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: