Tag Heuer Connected Watch, primul smartwatch de lux cu Android Wear

Elvețienii de la Tag Heuer au lansat Connected Watch, primul ceas inteligent de lux cu Android Wear.

Tag Heuer a menționat în urmă cu ceva vreme că ar urma să introducă un ceas inteligent pe piață, însă nu ne-au oferit mai multe detalii despre acesta. Elvețienii au publicat mai mult informații în urmă cu o lună, atunci când am aflat că dispozitivul ar urma să beneficieze de un procesor Intel.

Zvonurile au fost confirmate, iar noul ceas vine dotat cu un procesor Intel Curie, spre deosebire de majoritatea celorlalte ceasuri Android Wear, care beneficiază de modele Qualcomm. Lista de specificații mai include 384kb de memorie flash și 80kb SRAM.

Conform Verge, ecranul cu o diagonală de 46 de milimetri este protejat de safir, iar reîncărcarea bateriei se efectuează cu ajutorul unei stații de andocare. Din punct de vedere al conectivității, utilizatorii vor avea acces la WiFi și Bluetooth. De asemenea, pentru comenzile vocale, Tag Heuer a inclus și un microfon. Tag Heuer Connected Watch va putea fi personalizat cu ajutorul a șapte curele diferite.

Elvețienii au creat trei fețe speciale pentru ceas, însă veți putea obține mai mult de pe Play Store, grație sistemului de operare Android Wear. De asemenea, au fost incluse mai multe aplicații, printre care una pentru ceas și una pentru alarmă. Ceasul va costa 1.500 de dolari și va fi comercializat începând cu săptămâna aceasta.

Citește și: