Primul smartwatch de lux cu Android Wear se vinde mai bine decât s-ar fi crezut

Primul smartwatch de lux cu Android Wear se vinde mai bine decât s-ar fi crezut

Elvețienii de la Tag Heuer fac cu greu față cererii pentru noul lor smartwatch.

După cum știți, în urmă cu câteva săptămâni, cei de la Tag Heuer au lansat primul smartwatch de lux care rulează Android Wear. După cum scrie site-ul Phonearena, Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe dispozitive de acest fel de pe piață, având un preț de 1.500 de dolari.

Acest lucru nu i-a descurajat pe clienți, iar ceasul s-a vândut atât de bine, încât se pare că Tag Heuer nu a reușit să facă față cererii. Astfel, elvețienii au fost nevoiți să mărească producția, de la 1.200 de ceasuri pe săptămână, la 2.000. Retailerii și subsidiarii din toată lumea au cerut nu mai puțin de 100.000 de smartwatch-uri, iar compania a suspendat vânzările online până anul viitor.

Tag Heuer Connected este dotat cu un procesor Intel Curie, spre deosebire de majoritatea celorlalte ceasuri Android Wear, care beneficiază de modele Qualcomm. Lista de specificații mai include 384kb de memorie flash și 80kb SRAM.

Conform Verge, ecranul cu o diagonală de 46 de milimetri este protejat de safir, iar reîncărcarea bateriei se efectuează cu ajutorul unei stații de andocare. Din punct de vedere al conectivității, utilizatorii vor avea acces la WiFi și Bluetooth. De asemenea, pentru comenzile vocale, Tag Heuer a inclus și un microfon. Tag Heuer Connected Watch va putea fi personalizat cu ajutorul a șapte curele diferite.

Elvețienii au creat trei fețe speciale pentru ceas, însă veți putea obține mai mult de pe Play Store, grație sistemului de operare Android Wear. De asemenea, au fost incluse mai multe aplicații, printre care una pentru ceas și una pentru alarmă.

Citește și: