14 dec. 2016 | 07:45

Events este noua aplicație Facebook pentru Android

ACTUALITATE
Events este noua aplicație Facebook pentru Android

În urmă cu câteva luni a fost lansată aplicația Facebook Events pentru utilizatorii de iPhone. Aceeași aplicație este acum disponibilă pentru utilizatorii de Android.

În cazul în care v-ați programat să participați la diverse evenimente pe Facebook, prin aplicația de mobil a rețelei sociale puteți vedea foarte bine respectivele programări, împreună cu o listă de prieteni care au mai decis să participe. Events este o nouă aplicație dedicată exclusiv evenimentelor de pe Facebook care, pe lângă particularitățile de mai sus, facilitează descoperirea de noi evenimente în zona în care vă aflați.

Utilă mai ales dacă vă aflați într-un oraș nou sau aveți foare mult timp liber, Events se pare că va fi unul dintre programele cu o viață lungă a companiei americane. În contextul în care numărul evenimentelor promovate prin intermediul rețelei sociale a crescut semnificativ, era de așteptat ca acestea să primească o aplicație standalone, cu o interfață optimizată pentru localizarea și sortarea lor după o varietate foarte mare de criterii. În plus, dacă sunteți o persoană foarte activă, vă puteți defini notificări personalizate pentru evenimentele aflate în desfășurare sau cele care urmează să aibă loc în următoarea perioadă.

,,Toate lucrurile pe care le îndrăgiți despre evenimente pe Facebook sunt neschimbate, dar cu această aplicație le puteți avea pe toate într-un singur loc. Vedeți activitățile recente asociate evenimentelor, descoperiți lucruri noi de făcut cu prietenii și ajungeți mai rapid la descrierea evenimentelor. Events se integrează implicit cu Facebook, așa că prietenii voștrii pot vedea interesele voastre și evenimentele la care i-ați invitat, chiar și dacă nu au aplicația”.

Aplicația events este gratuită și poate fi descărcată folosind acest link de Google Play. Marea problemă, conform review-urilor care au apărut deja pentru aplicație, este că versiunea de Android pare să fie doar o clonă a celei de pe iPhone, fără să fi trecut printr-un proces de adaptare. Rămâne să vedem dacă iterațiile ulterioare vor beneficia de schimbări importante de interfață.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele