eMAG: Patru gadgeturi de top la reducere

eMAG: Patru gadgeturi de top la reducere

eMAG are constant reduceri la unele articole din gama sa de produs, iar astăzi ne-am uitat la produsele cu discount mare și specificații de top.

De data aceasta, la eMAG nu este vreo campanie de reduceri specială, dar noi am analizat oferta retailerului pentru a găsi produsele cu prețuri avantajoase, dar și cu performanțe de invidiat.

Mai jos găsiți un telefon, o tabletă, un laptop și un televizor care beneficiază de reduceri considerabile și care pot fi considerate de top.

Telefon Huawei Mate S la eMAG

Huawei Mate S este unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate la finalul anului trecut, iar prețul actual de la eMAG este unul foarte avantajos. Smartphone-ul are un ecran Full HD de 5,5 inci, un procesor octa-core și 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare intern este de 64GB. De asemenea, acesta include o cameră foto principală de 13MP și una de 8MP, amplasată în partea frontală a telefonului, pregătită să captureze selfie-uri și videoconferințe. Bateria ar fi una de 4100mAh, sistemul de operare este Android 5.1. Îl cumperi de AICI.

Tabletă iPad Mini 2 la eMAG

Cel mai ieftin iPad pe care veți putea pune mâna în 2016 este un iPad Mini 2 din oferta celor de la eMag. Are doar 7,9 inci, rulează fără probleme cea mai recentă versiune de iOS, iar panoul are o densitate de pixeli cu mult peste media de piață. Rezoluția nativă este de 2048 x 1536. Nu are loc pentru SIM, dar finisajul space grey împreuncă cu conectivitatea WiFi s-ar putea să fie suficiente pentru cei mai mulți utilizatori. Pentru achiziție dați click AICI.

Laptop Lenovo Y50-70 la eMAG

Lenovo IdeaPad Y5070 este un laptop de gaming ceva mai vechi, dar care poate rula și jocurile lansate în ultima perioadă. Avantajul este prețul lui mic în comparație cu alte dispozitive. Are un ecran de 15,6 inci full HD, procesor Intel i7 4720HQ, 16GB de memorie RAM, stocare de 256GB pe SSD și o placă video cu memorie dedicată de 4GB. Laptopul cântărește 2,4 kilograme și dispune de difuzoare stereo. Îl puteți cumpăra de AICI.

Televizor Smart 4K curbat Panasonic la eMAG

Aceste televizor excelent este perfect pentru cei care doresc o imagine clară și imaculată proiectată în format 3D. Smart TV-ul de la Panasonic oferă o rezoluție 4K (3840 x 2160) pe un ecran cu o diagonală de 164 de centimetri. Display-ul este și curbat, pentru ca utilizatorii să fie și mai cufundați în acțiune.  Aparatul beneficiază de trei porturi USB 2.0, trei porturi HDMI, o ieșire audio digitală, o intrare component și o intrare SCART. Televizorul se poate conecta, de asemenea, și la rețeaua locală de Wi-Fi. Îl găsiți AICI.