02 sept. 2015 | 13:42

IFA 2015: noi poze cu Huawei Mate S apar pe Internet înainte de lansare

ACTUALITATE
IFA 2015: noi poze cu Huawei Mate S apar pe Internet înainte de lansare

Modelul Mate S al celor de la Huawei este așteptat să fie lansat joi, la IFA. Deși nu se știau prea multe despre acest smartphone, iar lumea nu prea îi dădea atenție, zvonurile despre specificațiile demne de un dispozitiv de top și prezența unei tehnologii de tipul Force Touch l-au adus în centrul atenției.

Potrivit celor de la Phone Arena, Huawei ar trebui să vină cu un ecran de 5,7 inci, un procesor octa-core de 2,1GHz, 3GB memorie RAM, completată de un spațiu de stocare intern de 64GB. De asemenea, se zvonește că ar avea o cameră principală de 20MP și una de 8MP, amplasată în partea frontală a telefonului, pregătită să captureze selfie-uri și videoconferințe. În plus, ar trebui să întâlnim un cititor de amprente pe partea din spate a telefonului, sub camera de fotografiat. Bateria ar fi una de 4100mAh, iar sistemul de operare este Android 5.1.

Mai multe surse au dezvăluit că telefonul ar disounde de funcția „Incredible Touch”. Desenând cu degetul prima literă din numele unei aplicații, precum „C” de la Cameră, aceasta ar trebui să se deschidă în mod automat.