E oficial: OnePlus X nu va avea parte de un urmaș

E oficial: OnePlus X nu va avea parte de un urmaș

Telefoanele OnePlus nu au fost niciodată foarte scumpe, dar cei care sperau să pună mâna pe un nou OnePlus X mai accesibil decât recent anunțatul OnePlus 3 vor fi dezamăgiți.

De acum înainte, OnePlus își va concentra toată atenția și energia pe un singur vârf de gamă în fiecare an. Acesta este anunțul din partea CEO-ului Pete Lau în momentul în care a fost întrebat dacă vom mai vedea un alt OnePlus X, precum modelul de acum un an.

Într-o perioadă în care ne-am obișnuit ca producători mai mari sau mai mici de telefoane să ne asalteze cu două, trei sau zece modele în fiecare an, unii producători mai mici se pare că au împrumutat o pagină din manualul celor de la Apple și se vor contenra pe un singur dispozitiv și o singură configurație hardware.

De această dată este vorba de OnePlus, iar în cadrul conferinței de anunțare a noului OnePlus 3 din Shenzen, CEO-ul a detaliat viitorul seriei de aparate OnePlus X, cu mențiunea că nu vom mai vedea un urmaș pentru acel gadget destul de atrăgător. Sub nici o formă această decizie nu este bazată pe calitatea slabă a respectivului gadget sau a faptului că nu s-a vândut foarte bine. Este doar un mod de a concetra resursele companiei destul de micuțe pe un singur aparat care să rupă gura târgului, cum a reușit să facă OnePlus 3 zilele trecute și a eșuat în urmă cu aproximativ un an.

Pe viitor, vor fi unite diviziile responsabile de dezvoltarea Oxygen OS, versiunea de Android similară cu cea oferiă de Google și Hydrogen OS – cu o interfață mai elaborată dedicat pieței din China. De asemenea, OnePlus va continua să lanseze o serie diversificată de produse de lifestyle pentru promovarea globală a brandului. Marketingul pe canale mai mult sau mai puțin tradiționale va fi de asemnea o prioritate.

În altă ordine de idei, celor de la OnePlus le merge foarte bine, iar succesul nu pare să se potolească prea curând. În schimb, singurul lucru pe care nu-l vom vedea, ține de magazine reale cu brandul OnePlus la intrare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Engadget