OnePlus 3 a fost anunțat oficial: ieftin și surprinzător de puternic

OnePlus 3 a fost anunțat oficial: ieftin și surprinzător de puternic

După o serie stufoasă de zvonuri răsfirată pe parcursul mai multor săptămâni, OnePlus 3 a fost anunțat oficial, iar telefonul reușește în continuare să fie surprinzător.

Nu credea nimeni că mai este ceva nou de aflat în legătură cu OnePlus, dar chinezii se pare că au mai avut câțiva ași în mânecă, începând cu prețul accesibil.

În principiu, designul noului aparat a fost dezbătut intens online înainte de lansarea sa oficială, dar în realitate, terminalul este și mai atrăgător. OnePlus 3 este construit exclusiv în interiorul unei carcase de aluminiu dintr-o singură bucată. Dintr-un punct de vedere, s-ar putea să vă aducă aminte de smartphone-urile recente de top de la HTC, iar asta nu este neapărat un lucru rău.

La capitolul specificații tehnice, OnePlus 3 se ascunde în spalte unui display Full HD de 5,5 inci. În principiu, ar fi fost ideală tranziția la un panou QHD, dar cei de la OnePlus au lăsat la o parte acest moft, pentru o autonomie sporită a gadgetului combinată cu un preț mai mic. În plus, având în vedere că partea de performanță este asigurată de un Snapdragon 820 de la Qualcomm și o cantitate foarte generoasă de 6GB RAM, în combinație cu panoul Full HD, telefonul se va mișca mult mai bine decât multe alte dispozitive de top lansate în ultima jumătate de an.

Nu de alta, dar prea puțini producători de telefoane cu Android au făcut saltul la 6GB RAM, iar avân în vedere cum este construit sistemul de operare al celor de la Google, respectiva cantitate de memorie contează enorm. În teorie, există zvonuri legate de faptul că următorul Galaxy Note va avea 6GB RAM, dar momentan nici un alt producător nu se poate mândri cu performanța integrată în OnePlus 3.

Pe partea de captură foto/video, camera principală de 16 megapixeli va veni atât cu stabilizare optică de imagine, cât și stabilizare electronică de imagine. Amatorii de selfie-uri vor avea la dispoziție o cameră 8 megapixeli.

OnePlus 3 este disponibil la fabulosul preț de 399 de dolari începând de astăzi pe website-ul companiei.  Se livrează gratuit în România.oneplus_3_4

Citește și:
Sursa: Ubergizmo