Cât a plătit OnePlus pentru ca telefoanele sale să apară în House of Cards

Cât a plătit OnePlus pentru ca telefoanele sale să apară în House of Cards

Chinezii de la OnePlus ar fi plătit o sumă importantă de bani pentru a-și vedea telefoanele în serialul House of Cards.

O practică populară în ultimii ani de zile printre marii producători de telefoane mobile a fost plata unor anumite sume de bani pentru includerea dispozitivelor sale în filme sau seriale. Chinezii de la OnePlus One se pare că au fost atrași de House of Cards, aceștia dezvăluind de curând că au achitat în jur de 300.000 de dolari pentru ca telefoanele sale să apară de mai multe ori pe parcursul ultimului sezon.

Este vorba, mai exact, despre modelele OnePlus One, OnePlus Two și OnePlus X. Deși mari companii, precum Apple sau Samsung, nu ar avea nicio problemă cu o astfel de sumă, trebuie să ținem cont de faptul că OnePlus nu vinde nici de departe la fel de multe dispozitive.

Mișcare este una foarte interesantă, iar dacă sunteți fani ai serialului House of Cards, probabil știți că acum îl puteți urmări și pe Netflix în România. Odată cu apariția sezonului 4, Netflix a inclus toate sezoanele House of Cards și pe grila disponibilă în România. După cum scrie Verge, OnePlus nu este singura compania importantă din China care a apelat la asemenea metode pentru a-și populariza produsele.

Vivo, de exemplu, a plătit o sumă de bani pentru ca modelul său X5 Pro să apară în filmul The Martian, regizat de Ridley Scott. În acest fel, chinezii ar putea acum reprezenta o amenințare reală pentru Samsung și pe piețe dezvoltate, precum cea din Statele Unite ale Americii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: