Bateria iPhone-ului ține mai puțin, după ultima actualizare

Bateria iPhone-ului ține mai puțin, după ultima actualizare

Din ce în ce mai mulți posesori de iDevice-uri se plâng de bateria la iPhone, iar problema pare să aibă legătură cu cea mai recentă versiune de iOS.

Majoritatea smartphone-urilor actuale au o problemă semnificativă de autonomie. Indiferent dacă vă luați un Samsung, iPhone, Huawei sau orice altceva, dacă vorbiți foarte mult la telefon și stați pe internet, riscați să nu terminați ziua cu baterie la telefon. Mai mult decât atât, sunt șanse foarte mari să vânați o baterie externă pe la mijlocul zilei sau să faceți orice pentru o priză. Partea cea mai frustantă este că, puteți întâmpina situații și mai triste decât atât.

În momentul în care un producător de hardware împinge către utilizatori o actualizare de software defectuoasă, problema autonomie telefonului poate deveni subit și mai acută. Deși nu este foarte clar dacă toți posesorii de iPhone care rulează ultima versiune de software au această problemă, tot mai mulți utilizatori de iOS 10.1.1 au probleme cu bateria la iPhone.

În teorie, iOS 10.1.1 vine cu îmbunătățiri de stabilitate și remedieri de buguriÎn practică, același firmware se pare că include câteva linii de cod defectuoase ce au ca și consecință risipirea bateriei într-un ritm foarte alert. Pe pagina de suport a Apple a fost deschisă o dezbatere din care e foarte evident că numărul celor care suferă de această situație este semnificativ. Majoritatea celor afectați sunt utilizatori de iPhone 6 și iPhone 5S, iar scenariile povestite de acestea sunt destul de dezastruoase.

Un număr mare de persoane se plâng că într-un timp foarte scurt, fără să facă nimic pe telefon, rămân fără 50% din baterie. Această situație neplăcută iese la iveală la doar câteva zile după ce Apple a inițiat un program de înlocuire gratuită a bateriilor la un lot de iPhone 6s. Motivul pentru acel anunț avea legătură tot cu descărcarea prematatură a acumulatorului. Nici un oficial Apple nu a făcut vreo declarație pe marginea problemelor de autonomie întâmpinate după instalarea iOS 10.1.1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo