iPhone 6 și 6S se închid din senin, momentan doar în China

iPhone 6 și 6S se închid din senin, momentan doar în China

E mai bine decât să ia foc precum un Galaxy Note 7, dar utilizatorii de iPhone 6 și 6S cărora li se închid telefoanele din senin, cu siguranță nu sunt foarte relaxați.

Utilizatorii de smartphone din China, mai ales când vine vorba de dispozitive high end, au avut parte de mai multe frustrări în ultimul an. Pe primul loc au venit cei care au fost dezamăgiți de atitudinea Samsung în privința întoarcerii în fabrică a a telefoanelor Note 7. Dacă vă mai aduceți aminte, sud coreenii au refuzat în prima etapă să preia respectivele smartphone-uri pornind de la argumentul că folosesc alte baterii, de la alt furnizor, ce nu au probleme.

Între timp, acea situație s-a remediat, dar acum a venit rândurilor fanilor Apple să aibă motive să se plângă de telefoanele lor deloc ieftine. Din câte se pare, tot mai mulți posesorii de iPhone 6 și 6S se trezesc din senin că ale lor gadgeturi se închid fără să li se fi terminat bateria. Au existat și câteva situații în care telefoanele aveau 50% baterie. Din motive greu de înțeles, se pare că problema afectează în mod exclusiv telefoane iPhone 6 și iPhone 6S. Nici măcar variantele Plus ale acelorași dispozitive nu sunt afectate.

Până la această oră, oficialii gigantului din Cupertino nu au făcut o declarație pe marginea subiectului, deși Asociația pentru Protecția Consumatorilor din teritoriu a răspuns mai multor plângeri pe marginea subiectului și a inițiat o investigație proprie pentru a stabili vinovatul. În orice caz, situația pare cel puțin ciudată, în momentul în care afectează doar o anumită parte a globului și doar anumite modele de smartphone, în contextul în care există atât iPhone-uri mai noi, cât și mai vechi, cu aceeași versiune de iOS.

Dacă întâmpinați un astfel de caz, soluția este să le băgați din nou în priză, iar imediat acestea vor reporni. Rămâne să vedem dacă vom auzi și de cazuri în alte colțuri ale globului. Personal am întâmpinat astfel de situații, dar aproape de fiecare dată aveau legătură cu utilizarea telefonului la temperaturi scăzute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo