Cum poți salva mai multe fotografii pe iPhone cu această aplicație unică

Cum poți salva mai multe fotografii pe iPhone cu această aplicație unică

Un iPhone cu memorie mare înseamnă mulți bani cheltuiți. Prețul unui aparat crește considerabil odată ce alegi o memorie internă de 64GB sau 128GB, așa că mulți clienți Apple preferă să aleagă telefoane cu memorii mici.

Ei bine, acest lucru se reflectă direct în numărul de poze și clipuri video pe care le poți salva în telefon. După o utilizare de câteva luni nevoia de a urca pozele în cloud devina una stringentă și în scurt timp și spațiul de stocare online se poate umple.

În această situație, dezvoltatorii de la ”I Love IceCream” au lansat o aplicație interesantă, dar cu un nume extrem de debusolant: IceCream. Aceasta folosește o serie de algoritmi speciali care îți vor permite să stochezi mult mai multe fotografii pe telefon decât în varianta sa stoc, fără să-ți ceară vreodată ștergi niciuna dintre ele.

În esență, IceCream comprimă fotografiile din telefonul tău, iar varianta lor la rezoluție maximă este trimisă în cloud, fără să fii nevoit să plătești nimic. În mod evident, poți descărca variantele întregi oricând vrei. Cum această aplicație depinde extrem de mult de conectivitatea ta la sistemul de stocare online, aplicația nu diferă extrem de mult de iCloud sau Dropbox, însă spațiul în cloud va fi unul dedicat aplicației și nu vei mai trebui să te stresezi atunci când vei vedea mesajul ”not enough storage”.

Când vrei să știi cât spațiu mai ai la dispoziție, sau cât mai ai nevoie să eliberezi, tot ce trebuie să faci e să mergi în tab-ul Account, unde poți găsi toate informațiile folositoare legate de aplicație.

În caz că vrei să scapi de o memorie sufocată de selfie-uri și poze mai mult sau puțin utile, poți încerca pe pielea ta aplicația AICI. Este complet gratuită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: