Dropbox pe Windows 10 este semnificativ mai util

Dropbox pe Windows 10 este semnificativ mai util

În încercarea de a rămâne competitivi într-o piață din ce în ce mai agresivă, cei de la Dropxbox au lansat o versiune actualizată a aplicației client pentru Windows 10.

În teorie, Dropbox este un simplu serviciu de cloud, precum multe altele disponibile pe piață. Acesta a fost însă clasificat din totdeauna ca fiind premium, datorită unui set semnificativ de funcții suplimentare. La toate cele pe care le știți însă deja, se mai adaugă altele noi pentru utilizatorii de Windows 10 care își vor instala cea mai recentă versiune a micuțului utilitar omonim.

Pe lângă faptul că noua aplicație Dropbox pentru Windows 10 vă oferă acces la fișiere voastru din cloud, are câteva particularități interesante ce merită să fie detaliate. Prin această versiune a programului, puteți face foarte ușor drag-and-drop la toate fișierele voastre de pe hard disk în Dropbox prin intermediul Windows File Explorer. Chiar și dacă aveți un folder deschis în interiorul unei alte aplicației, transferul fișierelor către și dinspre Dropbox este foarte facil.

În cazul în care aveți o bază de date foarte stufoasă cu fișiere în cloud, folosind noul Quick Search, deveniți subit mai eficienți în a găsi ceea ce căutați. Este suficient doar să apăsați câteva taste și vor începe să apară rezultate. Prin intermediul unor notificări interactive, puteți accepta invitați de partajare a unor foldere fără să mai intrați în Dropbox.

Amatori de funcții avansate de securitate se vor bucura că de acum se pot autentifica în Dropbox pe dispozitivele cu Windows 10 folosind amprenta, recunoașterea facială și identificarea irisului. Toate acestea sunt posibile deoarece aplicația client a reușit să se ancoreze în framework-ul Windows Hello. Atașarea directă de comentarii la fișiere și saltul rapid de la un document la altul folosit sistemul Jump List sunt de asemenea pe lista de modificări.

Noua aplicație Dropbox pentru Windows 10 poate fi descărcată gratuit din Windows Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: