Aplicația Dropbox pentru iOS primește o serie de funcționalități foarte utile

Aplicația Dropbox pentru iOS primește o serie de funcționalități foarte utile

Print-un update ce urmează să fie lansat la finele acestei luni, noul pentru iOS vă permite să creaţi fişiere Microsoft Word, Excel şi PowerPoint.

În urmă cu câteva luni . Beneficiile au fost mai mult decât evidente. Subit, puteaţi trimite fişiere din Dropbox prin Outlook.com şi aveaţi posibilitatea să editaţi documente stocate în Dropbox folosind Office Online. Mai mult decât atât, toate modificările aduse acelor documente se salvează automat în cloud fără nici un fel de intervenţie din partea utilizatorilor.

Urmează acum avantajele pe care creatorii Dropbox le-au câştigat din acel parteneriat cu gigantul din Redmond. Următoarea versiune majoră de Dropbox pentru iOS vă va permite să creaţi documente Microsoft Word, Excel şi PowerPoint, după cum se poate observa şi în captura de ecran de mai sus. Astfel, dacă vreţi să începeţi să lucraţi la un document şi-l doriţi sincronizat instant cu toate dispozitivele voastre, nu mai trebuie să părăsiţi aplicaţia de stocare în cloud. În acelaşi timp, dacă aţi creat un fişier .docx prin Dropbox pentru iOS, în secunda următoarea îl puteţi modifica folosind Office Online şi alte aplicaţii Microsoft.

Momentan nu ştim exact nivelul de opţiuni de editare pe care le vom avea la dispoziţie când vine vorba de crearea şi editarea de documente Office în Dropbox. Oricum, important este că nu mai trebuie să aşteptăm foarte mult până ne vom lămuri. Noul Dropbox va putea fi descărcat din Apple AppStore până la finele acestei luni.

Acest anunţ a fost făcut simultan cu lansarea unui alt update adus aplicaţiei. Prin intermediul actualizării de astăzi, posesorii de iDevice-uri pot ataşa comentarii fişierelor partajate cu alţi prieteni pe care aceştia le pot vedea cu uşurinţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: