Deadpool 2 ar fi fost confirmat deja de studiourile Fox

Deadpool 2 ar fi fost confirmat deja de studiourile Fox

Oficialii din cadrul studiourilor Fox ar fi confirmat deja că Deadpool 2 se află în faza de producție.

La evenimentul CinemaCon, care are loc în Las Vegas, Fox a confirmat că Tim Miller va regiza și Deadpool 2, film în care vom avea ocazia de a-l revedea pe Ryan Reynolds jucând, din nou rolul faimosului super-erou. Rhett Reese și Paul Wernick vor scrie scenariul și pentru cel de-al doilea film, o decizie normală având în vedere succesul enorm de care s-a bucurat Deadpool pe plan internațional.

Cu puțin timp înainte de lansarea oficială, puțini oameni ar fi prezis succesul de care s-a bucurat Deadpool.  Ryan Reynolds a purtat discuții cu reprezentanții studio-ului timp de aproape zece ani până când a reușit să-i convingă să aprobe realizarea filmului. Bugetul alocat de aceștia, însă, a fost unul de doar 58 de milioane de dolari, o sumă extrem de mică în comparație cu alte filme.

Între timp, Deadpool a depășit un nou record, conform celor de la Verge. Cu încasări de 746 de milioane de dolari în toată lumea, Deadpool a devenit cel mai profitabil film rated-R din istorie, depășind The Matrix Reloaded, care a generat 742 de milioane. Deadpool face parte din universul Marvel și a apărut în benzi desenate prin anii ’90. Nu e chiar super-eroul clasic, cu principii morale bine definite și plin de intenții bune în ceea ce privește salvarea omenirii, iar pentru a alfa mai multe despre el, poți citi recenzia noastră.

La evenimentul Fox, pe lângă Deadpool 2, s-a mai discutat despre următorul film din seria Ice Age, X-Men: Apocalypse, Assassin’s Creed și Independence Day: Resurgence. După cum scriu cei de la Polygon, Ryan Reynolds ar fi avut planuri mari pentru următorul film Deadpool, care ar putea include și o expansiune a universului prin includerea mai multor personaje din seria X-Men. Din păcate, în acest moment, nu știm exact când vor începe filmările sau când ar putea apărea Deadpool 2 în cinematografe.

Etichete: