Primul trailer pentru Independence Day 2, lansat oficial

Primul trailer pentru Independence Day 2, lansat oficial

Filmul Independence Day 2 are parte acum de primul său trailer.

După 20 de ani, se pare că Jeff Goldblum revine pe marile ecrane în continuarea unuia dintre cele mai populare filme pe care le-a realizat în cariera sa de actor. Independence Day 2 ne prezintă o lume în care oamenii, după ce au reușit să supraviețuiască unei invazii extraterestre, s-au folosit de tehnologia dobândită de la creaturile venite din spațiu pentru a proteja Planeta mai bine.

În mod interesant, oamenii au anticipat o altă invazie extraterestră și s-ar fi pregătit pentru a face față acesteia. A doua invazie ar fi o consecință a faptului că nava distrusă la finalul filmului precedent ar fi trimis un mesaj prin care cerea ajutorul altora. Nava care va amenința oamenii în Independence Day: Resurgence este mult mai mare decât prima (după cum observă și Jeff Goldblum), însă nu va avea o formă similară aceleia.

Unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie să le menționăm este faptul că Will Smith nu va apărea în acest film. După cum scriu cei de la Gamespot, Steven Hiller ar fi murit în timp ce testa primul avion de luptă hibrid cu tehnologie extraterestră. Filmul Independence Day: Resurgence va debuta în cinematografele din toată lumea pe 24 iunie 2016.

Citește și: