17 mart. 2016 | 17:33

A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

ENTERTAINMENT
A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

Cel mai nou trailer pentru X-Men: Apocalypse a fost publicat de curând pe YouTube.

După ce au înregistrat un succes colosal cu Deadpool, cei de la Fox vor să repete performanța odată cu debutul noului film din seria X-Men. Acesta se va numei X-Men: Apocalypse, iar debutul oficial va fi în data de 27 mai. Până atunci, însă, mai este mult, iar studioul abia a lansat astăzi un nou trailer pentru film. În cazul în care nu știați, James McAvoy, Michael Fassbender și Jennifer Lawrence vor reveni în rolurile lui Charles Xavier, Max Eisenhardt (Magneto) și Raven (Mystique).

Conform celor de la Fox, Apocalypse, cel mai vechi mutant, venerat încă de la începuturile civilizației, va fi principalul antagonist în acest film. Conform celor de la Mashable, el ar fi dobândit puterile altor mutanți pe parcursul timpului, devenind invincibil și nemuritor. Trezindu-se după mii de ani, Apocalypse este dezamăgit de lumea pe care o găsește și recrutează o echipă de mutanți, în frunte cu Magneto, pentru a crea o nouă ordine mondială în care el se va afla la conducere. Raven, Xavier și o echipă de mutanți se văd, astfel, nevoiți să salveze umanitatea.

Filmul va fi extrem de important pentru povestea mutanților din echipa X-Men și va fi regizat de către Bryan Singer, același om care a regizat și primul film al seriei, de acum 16 ani.