De la creatorii Left 4 Dead, atrăgătorul Evolve a devenit acum free-to-play

De la creatorii Left 4 Dead, atrăgătorul Evolve a devenit acum free-to-play

Fanii FPS-urilor un pic altfel se vor bucura să afle că Evolve, un shooter care propune o rețetă de multiplayer interesantă, tocmai a devenit free-to-play.

După ce Left 4 Dead a creat o bază importantă de fani pentru dezvoltatorul Turtle Rock Studios, aceeași companie a investit un set semnificativ de resurse în noua lor creație menită să revoluționeze FPS-urile clasice.

În 2015 ne jucam pentru prima oară Evolve, un titlu care propunea o rețetă de multiplayer de tip 1 vs 4, în care caracterul singur era un monstru cu o putere semnificativă și un amagalm de abilități. Din păcate, multiplayer-ul asimetric este o rețetă foarte dificil de implementat cu succes. Din acest motiv, Evolve a avut un număr semnificativ de critici, și review-uri mixte care, în scurt timp, s-au reflectat în vânzări foarte slabe. Nici DLC-urile defectuoase și lipsite de esență și elemente atractive nu au ajutat transformarea Evolve într-un succes de masă. De curând, situația se înrăutățise atât de tare, încât serverele Evolve erau dominate de doar 500 de jucători.

Au trecut 18 luni de la lansarea Evolve, iar dezvoltatorul său încearcă să-l transforme din nou într-un subiect de discuție. În tentativa lor de a salva jocul de la dispariție, tocmai l-au făcut free-to-play. Astfel, dacă nu l-ați experimentat până acum pentru că era prea scump, aveți ocazia să vă formații propria opinie despre acest titlu. Cei care l-au cumpărat vor avea titlul de Founder, și tot conținutul deblocat de ei prin gaming, va fi transferat automat în noua versiune a titlului. În plus, vor primi o cantitate semnificativă de bani virtuali și alte câteva beneficii ce vor fi anunțate ulterior.

În ceea ce ne privește pe noi, neplătitorii, tot conținutul din joc va putea fi deblocat fără să cheluiți vreun ban. Cu un pic de efort, veți avea acces la toate DLC-urile lansate, motiv pentru care, cel puțin momentan, nu este foarte evident cum Turtle Rock va reuși să scoată și niște bani din acest nou format de joc. Evolve în format free-to-play este disponibil începând de azi pe PC, urmând ca în curând să fie portat același format de joc și pe console.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget