23 mai 2014 | 22:44

Half-Life 3 și Left 4 Dead 4 sunt în curs de dezvoltare

ACTUALITATE
Half-Life 3 și Left 4 Dead 4 sunt în curs de dezvoltare

În ultima vreme am auzit din ce în ce mai multe zvonuri legate de faptul că Valve ar putea avea un Half-Life 3 în dezvoltare. Până la urmă, de ce nu?

Half-Life 3

Primele două versiuni de Half-Life s-au dovedit a fi destul de apreciate, probabil și Half-Life 3 va avea un succes și mai mare. Până acum, Valve a negat toate aceste zvonuri, însă conform Lui Minh Le, creatorul jocului Counter Strike, Half-Life 3 este într-adevăr în dezvoltare, alături de Left 4 Dead 4.

Într-un interviu cu goRGNtv, Le a spus că a devenit destul de cunoscut faptul că se lucrează la Half-Life 3, cel puțin în ultimul an. Totuși, chiar dacă nu poate vorbi despre el, a menționat un concept artistic ce va fi prezent în noua versiune a jocului.

”Dar da, cred că aș putea sune că am văzut ceva ce seamănă cu universul Half-Life. Totuși, acest lucru nu ar surprinde pe nimeni, nici măcar dacă ar recunoaște că lucrează la el. Așa că aș putea spune, dacă ar fi să ghicesc, că ce am văzut este legat de Half-Life 3.” Subtil, subtil de tot.

Trebuie menționat că în 2012 un concept legat de Half-Life 3 a ajuns pe internet, și valve a menționat acum ceva vreme că lucrează la Left 4 Dead 3, mai exact cu un an înainte de a fi lansat. Tot atunci au menționat că nu pot oferi o dată de lansare, nici măcar una estimativă, însă vom vedea ceva mai concret în lunile ce urmează. Politica lor este foarte clară și sinceră, chiar dacă lucrează la aceste două titluri, decât să se hazardeze și să estimeze o dată de lansare, care apoi din motive tehnice va fi amânată, mai bine ies pe piață cu jocul gata pregătit.